RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

Prvo takmicenje u klasi R/C elektro jedrilica F5J - Relax !

<< < (3/6) > >>

Matić Dragan:
@ Rale, da li je to Zoltan Mak iz Vrsca pravio probleme na letenju? Malo mi to ne lici na njega.  mmmm

Rale:

--- Quote from: mirce on April 04, 2010, 10:22:22 AM ---Bravo Rale i ostali, lepo druženje i nadajmo se početak nove klase...
Gde ostali zainteresovani mogu saznati gde i kada ćete leteti ponovo, možda bi vam se još neko pridružio...
Pozrav Mirče
--- End quote ---

Mirce, na nasu zalost jos uvek nema mnogo zainteresovanih za ovakav vid letenja i takmicenja.
Najbolje vidis po prijavama za Suboticu.
Vas trojica jedini imate takmicarske modele za F5J.
Nas sestorica, sa rekreativnim modelima, smo se prijavili samo zato da bi smo dali svoj doprinos pokretanju takmicenja u jedrilicama.
Svima je jasno da nasi modeli nemaju apsolutno nikakvu sansu u odnosu na takmicarske modele F5J.
Da ima jos zainteresovanih za rekreativno - takmicarsko letenje, siguran sam da bi se, kao i mi, prijavili za Suboticu.

No, ako se neko zainteresuje za F5J - Relax, vise je nego dobro dosao.
Neka se obrati Gaboru, Nesi, ili meni na PM ili mail, da se dogovorimo.
Bice uvek objavljeno na ovom forumu, na "Nesinom" i "Bocinom" forumu, kao i na mom sajtu, ako planiramo neko takmicenje.

Pozdrav i vidimo se u Subotici, Rale

Rale:

--- Quote from: Matić Dragan on April 04, 2010, 05:02:54 PM ---@ Rale, da li je to Zoltan Mak iz Vrsca pravio probleme na letenju? Malo mi to ne lici na njega.  mmmm

--- End quote ---

Ne Dragane, nije rec o tvom sugradjaninu Zoltanu.
Rec je o Zoliki iz Beceja.

Zolika perfektno leti svoja dva helikoptera i mogao nam je u subotu prirediti pravi praznik za oci i dusu.
Medjutim priredio nam je test zivaca i strpljenja. Dokazao nam je da imamo fantasticne zivce. To je bilo veoma pozitivno.

Posto znam da prati modelarske forume, pozdravljam ga i pozivam da i drugi put dodje da leti sa nama.
Iskreno se nadam da vise nece leteti takmicarima, u toku takmicenja, direktno iznad glava.
Da nece leteti 2 -3 metra od zena, male dece, trudnica, automobila, pa i nas matorih.
Siguran sam da to nije radio namerno, nego iz neznanja.
Verovatno ni ne predpostavlja sta bi se desilo da odleti krak rotora, dodje do tehnicke greske na modelu itd ..

Pozdrav, Rale

Matić Dragan:

--- Quote from: Rale on April 04, 2010, 07:43:34 PM ---
--- Quote from: Matić Dragan on April 04, 2010, 05:02:54 PM ---@ Rale, da li je to Zoltan Mak iz Vrsca pravio probleme na letenju? Malo mi to ne lici na njega.  mmmm

--- End quote ---

Ne Dragane, nije rec o tvom sugradjaninu Zoltanu.
Rec je o Zoliki iz Beceja.

--- End quote ---

ok, malo mi je bilo glupo kad sam procitao jer se mi bas zalazemo da se zna red na letelistima. Zoliku iz beceja ne poznajem a kad sam video da je Zoltan M. naveden pao mi je nas Zoli Mak na pamet.

adam:
Svima je jasno da nasi modeli nemaju apsolutno nikakvu sansu u odnosu na takmicarske modele F5J.
Da ima jos zainteresovanih za rekreativno - takmicarsko letenje, siguran sam da bi se, kao i mi, prijavili za Suboticu

gospon rale ,nemojte biti sigurno da nemate sanse ,ja sam vec video u segedinu na takmicenju prosle godine kako su sa easy glider pro izprasili skupe modela i dobre pilote,po meni jedino kocnica moze da zafali ali i to adekvatnim treningom moze nadoknaditi!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version