RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
Modelarski Bon Ton - Opsta sigurnosna pravila na letelistima .
mirce:
Dok sam ja ovo napisao postaviše dva - tri replya...
Ratep, mislim da danas i manje iskusni modelari mnogo lakše dolaze do velikih modela.
Kinezi su tu dosta "pripomogli" sa niskim cenama modela i opreme, a baš to smanjuje nivo bezbednosti...
Primera iz našeg okruženja ima koliko hoćeš... Hoćete da vam malo nabrajam...
Pitajte ljude koji su kupili prvu turu velikih modela od Zajka (Pitts i Extra), šta su sve morali da rade dok ih nisu doterali da valjaju...
Ni jedan motor nije radio kako treba, svi servoi su bili loši i slabi i još mnogo toga... A, modeli, raspadali su se, loš materijal, loš lepak, presvlaka...
Zašto modelari stavljaju jake metal gear servoe na modele?
Mom Braši Coki je na Sukhoi-u, koji do sada nema mnogo letova, tri puta pucao servo od dubine. Uvek pukne na istom mestu. Servo je JR 821, jeste digitalan, jeste brz, ali nije za tu komandu...
Slab je, komandne površine velike a, vibracije jake...
Sreća Brašina pa, često proverava model i ni jednom mu se to nije desilo u vazduhu...
Zadnji put je video pre dva dana, spremajući se za prvo letenje ove godine. Valjda će sad staviti nešto jače i kvalitetnije...
Kad smo bili u Sloveniji, pre neki dan, i kad je Coka pitao Bogu šta da stavi na dubinu od jeta F 15, ovaj je "izbacio" par servoa, kao opcije... Svaki je bar 20 kila i bar 100-150 evrića...
Za tu komandu mora takav...
Šta je još bilo prošle godine?
Kako je pala čika Duletova velika Extra 260?
Stara stanica, motor koji je loše radio (onaj sa walbro karburatorom napred kao na glow-u - naravno vukao je falš vazduh), model koji nije isproban na zemlji dovoljno puta i modelar koji nije leteo par godina...
Ja rekoh: "Ajte da vam Coka poleti i malo natrimuje model" - ovaj se skoro naljutio, on će sam...
Kad je motor stao, posle minut rada - visina mala, brzina mala, trenutak odluke, da li pravo, da li zaokret - zaokret - kakva greška - stoling i bang...
Naš kolega iz Indjije imao je više sreće nego pameti, kad se zbog loših komandi javio flater na repu... Sreća pa, je Coka leteo i odmah sleteo model... To je bio prvi let...
A, kad je pobegao onaj Mustang u Beogradu, ima ovde negde na forumu tekst o tome. Sreća pa, model išao u krug otišao je preko 10 km ali, su ga našli...
A. zašto je otišao?
Kabel od baterije bio je mnogo zategnut pa, je usled vibracija, ispao iz prekidača...
U Mitrovici, zbog lošeg kineskog uredjaja, našem drugaru je takodje odleteo model, ali zauvek... Na njegovu žalost, ovaj kad je ostao bez signala (a, ostao je zbog kineskog uredjaja jer su i ranije imali smetnje), nastavio je pravolinijski...
Ko zna gde ode, nikad ga nisu našli...
I na kraju, verovatno znate šta se desi kad se ugradi loš servo?
Ovaj se glavio u jednu stranu... U jednu ide dobro u drugu glavi... E, kad glavi vuče tolioko struje da je u roku od par minuta ispraznoi celu bateriju i model je naravno... pogadjate...
Sreća pa, je pri ruci bio ašov i metal detektor...
I na helijima je ista priča... Nisu ni oni poštedjeni kvalitetne opreme...
Saletov Protos je proleteo tek kad je stavio ultra brz servo za rep i najbolji žiroskop koji ima da se kupi na tržištu... Sale, koji se veoma razume u problematiku, tek sad leti ovaj model onako kako ovaj može da flaja...
I ja sam imao bisere...
Jednom, na početku karijere, jedrilica mi je pala, jer sam baterije stavljao u onaj plastični držač za baterije u predajniku...
Flajam ja sve u 16, kad od jednom model u stoling...
Bog te šta je sad, ja pogledam stanicu kad ono nema napona...
Lupko sam stanicu - brate, ko da je umrla - ništa...
Model se usvirao i u momentu kad je zvekno u zemlju (podrazumeva se da se sve raspalo) - gle, skoči skazaljka na onom meraču napona na stanici...
Došlo mi da stanicu #$%&//())(/&/%&$%... E, da je bio kimono pri ruci...
E, od tada sve baterije se leme medjusobno...
I ovo je bilo pre Hrista, ali desilo se...
Četvrtak, sećam se kao da je juče bilo, ja izašao da još malo letuckam u nedelju takmičenje...
Model leti - fenomenalno...
Napravio sam 11 startova, sa vitlom naravno i rekoh sebi ajmo, kući. Ali, djavo mi ne da mira, ajd još jedan za kraj...
Znate šta se desilo... Kako se model otkačio od sajle blago je krenuo desno, ja levo, on ništa i tako do zemljice...
Pazi sve se raspalo...
Tada sam kupio onaj mali merač napona baterije plus naravno nov model...
Ima toga još koliko hoćeš... Sve ovo napisano samo su mali primeri šta sve može da se desi...
I šta je zaključak, NEMA IMPROVIZACIJE, NEMA ŠTEDNJE, NEMA ZEZANJA...
Ovo što sam do sada pisao odnosi se na sve modele a, pogotovo na velike, kojih činjenica i kod nas ima sve više i više...
Kad se ode na teren ima mnogo modela sa rasponom oko dva metra, pa i većih...
Mislim da mnogi nisu svesno da sa relativno malim povećanjem raspona i težine, drastično morate ugraditi bolju (skuplju), jaču i kvalitetniju opremu.
Ko čita časopise i gleda RC Universe ili neki drugi forum može videti šta sve ljudi ugradjuju.
Pa, nije to bez veze...
Pozdrav
Mirče
petar:
U pravu si Mirce roba iz Kine je sumnjivog kvaliteta, ali veruj mi i roba iz Evrope je malo bolja, ali nista posebno bolja.
Evo i meni se desila nezgoda sa modelom iz Kine. Imam onaj YAK55SP od 1.5m 3kg.
Krila mu se drze sa trupom preko plasticnih srafova od jedno 4mm.
Primetim ja jednom da se jedan sraf malo olabavio, bilo mi je sumnjivo jer sam bio siguran da sam ga pre toga zategao dovoljno (e posle sam se jeo sam u sebi sto ga nisam odmah zamenio).
I tako, taj model leti kao zmaj, motor ima snage i za avion od 5kg, tako da mu tih 3kg ne predstavlja nista, cupa...
I tako pita mene Cupko kako leti... i ja ga malo pricepim po gasu opaucim par petlji i uvedem u kovit, kad ja da ga izvadim iz kovita... izadje iz kovita i hop hop upade opet u kovit... (to je bilo na nekih 20m) ja opet vadim iz kovita kad vidi ti jedno krilo mi landara oko karbonske osovine (iscupalo se iz trupa). Nekako sam uspeo da ga poravnam sa zemljom i usporim (bilo je kao da jasem divljeg konja). Na kraju nije bilo nista strasno, vrlo vrlo mala ostecenja.
Ali pogledajte sada komentare: Kazu ljudi: "Ovi tvoji srafovi su kratki, jel si ti to skracivao, ja sam dobio dosta duze srafove". "Ma nije on to ni zasrafio".
I na kraju sam stavio metalne srafove, jesu malo tezi, ali taj model je sada odlican (bez mane).
E sad se ja pitam da li su i ostali ljudi zamenili te srafove metalnim?
Ili nema potrebe (to se meni desilo, njima nece).
Ili ima i onih koji ce reci ma on ne ume da leti pa zato sad sere kako je namerno upao u kovit...
E tima porucujem da kad god hoce da se nadjemo na aerodromu da vide kako letim i da napravim jedno 100 kovita pa nek onda to misle.
I ima i onih kojima je sve ovo bez veze i ne vide nikakvu poentu niti korist za sebe.
pozzz
Dejan Dobricki:
ja mislim da na modele ne treba stavljati spinere ,jer su oni takvog oblika kakvog su i samim tim bi model bio bezopasan a i ti mirce gledaj da prefarbas na helkatu one zube na kapotazu da nebi nekog ugrizao tvoj model :_D
Schwab:
--- Quote from: Dejan Dobricki on April 07, 2010, 09:14:45 AM ---ja mislim da na modele ne treba stavljati spinere ,jer su oni takvog oblika kakvog su i samim tim bi model bio bezopasan a i ti mirce gledaj da prefarbas na helkatu one zube na kapotazu da nebi nekog ugrizao tvoj model :_D
--- End quote ---
Ili neko da donese Zero-a pa on izgrize Hellcat-a (:sok:)
Dejan Dobricki:
savrsen proizvod za modelara koji ima takav model
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version