Pozdrav Svima!
Zovem se Nenad Djordjevic, (31) a zivim i radim u Skoplju, odnosno bavim se grafickim dizajnom, slikarstvom, i aeromodelarstvom (odkad znam za sebe a mozda i pre toga).
Srecno ozenjen, otac male zverkice koja ide zamnom vice tata tata i usput zvace po neku letvicu balze (uhh problem). Zbog toga sada za sada moj hangar se nalazi ispod bracnog kreveta, svi modeli rasklopljeni sem dve jedrilice (jedna za slope a druga za relaksaciju i uzivanje) i jednog manjeg modela koji ceka neko elektro motorce. Iskreno dosta letim na padini , padinsko (slope) jedrenje mi vise lezi jer je dosta zabavno dinamicnije i agresivnije (divlje) nemas motor a jedrenje nije vise jedrenje nego razvijane raznih brzina a sve to prosledjeno sa dosta akrobacija. Tacnije receno igranje na vetru koji ti pravi lifting na licu posle dva sata nasuprot njemu.
Posecujem ovaj forum duze vreme i i redovno citam postove ali nikad da napishem nesto. Dosta clanova foruma su bas bas bas bas iskusni modelari i to me raduje jer mogu da pitam za savet i da se konsultujem sa nekim u vezi svacega vezanog za RC modelarstvo. Nadam se da ce moja pitanja dobiti bogate znanjem odgovore.