Main Menu

Pozrav iz Skoplja!

Started by nenadejno, May 28, 2010, 12:18:10 AM

Previous topic - Next topic

nenadejno

Pozdrav Svima!
Zovem se Nenad Djordjevic, (31) a zivim i radim u Skoplju, odnosno bavim se grafickim dizajnom, slikarstvom, i aeromodelarstvom (odkad znam za sebe a mozda i pre toga).
Srecno ozenjen, otac male zverkice koja ide zamnom vice tata tata i usput zvace po neku letvicu balze (uhh problem). Zbog toga sada za sada moj hangar se nalazi ispod bracnog kreveta, svi modeli rasklopljeni sem dve jedrilice (jedna za slope a druga za relaksaciju i uzivanje) i jednog manjeg modela koji ceka neko elektro motorce. Iskreno dosta letim na padini , padinsko (slope) jedrenje mi vise lezi jer je dosta zabavno dinamicnije i agresivnije (divlje) nemas motor a jedrenje nije vise jedrenje nego razvijane raznih brzina a sve to prosledjeno sa dosta akrobacija. Tacnije receno igranje na vetru koji ti pravi lifting na licu posle dva sata nasuprot njemu.
Posecujem ovaj forum duze vreme i i redovno citam postove ali nikad da napishem nesto. Dosta clanova foruma su bas bas bas bas  iskusni modelari i to me raduje jer mogu da pitam za savet i da se konsultujem sa nekim u vezi svacega vezanog za RC modelarstvo. Nadam se da ce moja pitanja dobiti bogate znanjem odgovore.
VIVA PRIMITIVA

nenadejno

elektro
VIVA PRIMITIVA

nenadejno

relax
VIVA PRIMITIVA

SABURO

Pozdrav i dobrodosao! Modeli su ti jako simpaticni!
(pijemo)
Nikola | rcfly.in.rs

nenadejno

Hvala na dobrodoslici! :)
VIVA PRIMITIVA

POSEIDON

Pozdrav druže...lepi modelčići...dobro nam došao ()-()

nenadejno

()-()
Imam jos dosta modela ali kako sam naveo gore, svi su rasklopljeni i sede na sigurnom jer mali zver, moja cerka jede sve sta joj dodje pod ruke
neki od njih su mali pyloni klase 400 do 80cm rapona krila , jedan spitfire 1m raspona, jedna jedrilica f5j , jedan trener niskokrilac. svi modeli su konstruktivni i namenjeni za elektro
ali kao sam naveo vishe me interesuju jedrilice i bogami padinsko jedrenje :big smile
VIVA PRIMITIVA

tibeteagle

Pzdrav!
Pokaži one male elektro ratne ,modele koje si naveo, sa slikama ili video klipom... Možde ćamo jednom da se jurcamo sa trakama. Mislim na vazdušni kombat. Evo teme na forumu:
http://rcfly4um.org/index.php?topic=3655.0
http://rcfly4um.org/index.php?topic=4376.0

;namig

nenadejno

obavezno cim ih sredim ocistim stavim motor  (pijemo)
VIVA PRIMITIVA