Drugari, biće grešni prema sebi oni koji se ne prijave i ne učestvuju, a imaju afiniteta prema F3A i imaju model koji može da izvede figure iz programa (ko kaže da to baš mora da bude F3A avion). A kada će i gde će, ako neće sada i ovde?!? Za većinu do sada prijavljenih će to biti prva prilika da se oprobaju na takmičenju F3A, pa samim tim nema potrebe da se strahuje od nekog "neuspeha". Pa nije valjda da bi nekome bio "neuspeh" ako neki-si-ga-tamo Coka ili Nikola budu bolji. Ama treba im izaći na crtu, pa da vidimo dali će i dokle će biti bolji! A usput "kraduckaš" fore i fazone. Samo tako će ih pre ili kasnije neko da "pregazi" kao plitak potok. Dosadiše mi više brate
! A i za takmičare i za sudije će to biti odlična prilika da se nauči još po nešto, i da zajedničkim snagama ponovo podignemo ovu kategoriju na mesto koje joj pripada. Što bi se reklo - da povučemo nogu. A još što je i najvažnije - prilika da se lepo družimo uz hobi koji volimo.
Mi iz organizacije ćemo iz petnih žila nastojati da i takmičarski i drugarski doživljaj budu koliko god je moguće vredni lepog sećanja. Nadam se da smo u ranijim prilikama pokazali da nam u tome volje ne nedostaje. Ovo jeste prvina (posle više godina pauze), ali sam ubeđen da zajedničkim snagama možemo da stvorimo lepu tradiciju.
Dakle, vidimo se u Subotu.