Поздрав из Лонгвјуа (Longview)

Started by Hajduk Veljko, October 16, 2010, 01:30:23 AM

Previous topic - Next topic

Hajduk Veljko

Поздрав свима на форуму и даље ... Ево да се и ја представим.

Зовем се Горан Баџић и рођен сам (далеке) 1965-те године и имам тлиес` и тли године. Живим и радим у САД-у у граду који се зове Лонгвју (Longview). Авио моделарством сам почео да се бавим 1992-ге године када са са породицом био на терену у Израелу. По завшетку тог посла у Израелу преселио сам се у САД и направио паузу од неких десетак (или више) година што се аеромоделарстава тиче. Потом сам полако почео да се враћам хобију са којим се ето сада активно бавим.

У хангару ми је тренутно неколико ваздухоплова:

Раније сам имао Сухоја 31, Кадета Сенира, Негок Куб-а ...

Баш ми је драго што видим да се и код нас у Србији овај хоби полако развија. Толико за сада од мене.

Још једном, поздрав свима!!

Sava

:)aplauz Dobro došao
pozdrav (koja je zvezdica sa zastave)
ex pseudonijum: licider

sasa

Pa nemoj tako,nije 1965 god. tako bas davno bila  :sljus  kao ni moja 1966.  :hehe .
U svakom slucaju,dobro dosao ti nama  :)aplauz  :)aplauz  :)aplauz
BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK

GILE

Drago mi je da si pronasao nas forum i pridruzio nam se. Sto se tice davnih godina nebih da se takmicim (neki zli jezici ce da kazu da krijem godine) ali 1956 ta je nesto ranija  ()-()
Covek prolazi kroz tri stadijuma znanja u svom zivotu:
1- Misli da sve zna
2- Zna koliko zna
3- Zna koliko nezna (tu sam sad)

misha

dobro dosao. kazu da je ta davn :_Da '66 bila jedna od boljih godina

POSEIDON

E gde si bre hajduče Veljko...Dragan ovde,bivši =4c=Bagzy u tvojoj eskadrili...posle sam leteo sa "Serbian Eagles",al sam se manuo ćorava posla,najviše zbog manjka slobodnog vremena....a i zarazio se modelarstvom (pored maketarstva naravno) pa mi je bilo draže da istračim na livadu nego sedim pored kompa,mada letim za sebe K-50"Black Shark" i FS X kad imam vremena....e baš mi drago da te vidim na našem forumu...pozdrav.

Lazo

Quote from: GILE on October 16, 2010, 10:24:43 AM
Drago mi je da si pronasao nas forum i pridruzio nam se. Sto se tice davnih godina nebih da se takmicim (neki zli jezici ce da kazu da krijem godine) ali 1956 ta je nesto ranija
Ako je to 1956.  mmmm, ajd' lebati objasni ljudima kako to da ti je krštenica pisana glagoljicom?!?  :big smile lol:_D

Gorane, dobro došao u svoje jato! (pijemo)
Smrt fašizmu - Sloboda na aerodromu!

GILE

Penzioner i to radno sposoban citaj (Lazo) ti si kao prozvan da nesto komentarises  (har)  (kush)  (mazi).

Izvinjavam se Hajduk Veljko sto sam morao da odgovorim ovom penzosu
Covek prolazi kroz tri stadijuma znanja u svom zivotu:
1- Misli da sve zna
2- Zna koliko zna
3- Zna koliko nezna (tu sam sad)

Lazo

Smrt fašizmu - Sloboda na aerodromu!

Hajduk Veljko

Уххх ... Захваљујем народе на топлој добродошлици.

Посеидоне, свакако да те се сећам. Заједно смо бранили наше виртуелно небо. Ја сам још увек у =4с= виртуелној ескадрили и тренутно се бавимо бета верзијом А-10Ц, "Брадавичаве Свиње" (Warthog)! Иначе и мени је Црна Ајкула основни ваздухоплов када играм на линији.

Још једном, поздрав целом друштву!