Main Menu

Podgorica

Started by fenix, July 08, 2008, 07:15:46 PM

Previous topic - Next topic

bimmer

Pozdrav svima!
Ja sam Dule novi clan foruma i novi  (<--) u ovom divnom hobiju  :)aplauz  :)aplauz :)aplauz

Jos ne znam dobro da letim ali zato znam solidno da fotografisem  (photograf)

pa da krenem  :big smile

25. april 2010 Podgorica, Šipčanik

(<--)

bimmer

..ima jos! 

(<--) (<--) (<--)

bimmer

fenix

Dule svaka cast  :sljus fotke su fenomenalne kao i  video naravno, tako da si pravo osvjezenje a sto se tice letenja bice kao i sa fotkama tj.odlicno tako da ce i to biti osvjezenje kako sa novim modelima tako i druzenjima.Moram pomenuti i Srdjana koji vec leti Baudiudidus izvini ako sam pogrijesio naziv modela  ") jer lakse ga je letjeti nego izgovoriti  ") .Srecno i puno lijepih trenutaka u ovome fantasticnom hobiju.Zagrizli ste pravo  (pijemo)    (<--)
The sky is the limit.

www.rc-helivideo.com

bimmer

hahahaha hvala FENIX, ali na zalost accipiter badius vise ne leti.......crko mu kvar  :sljus ali......stici ce valjda porudzbina sa h.kinga pa ce da se natjunira ta nasa nazovi letilica  (fiu)

aj zivjeli  ()-()

marko

Bravo dule za fotke i video!  :)aplauz

Super je kada imas drugara koga ne mrzi da se bakce sa kamerom.  (res)

WARNING:intentional straight and level flight prohibited!

saxpg

Sve pohvale i od mene, i za fotke i za entuzijazam kojim ste prisli ovom hobiju. Nadam se , kako je krenulo zadnjih dana u Podgorici, da ce nas biti sve vise, da malo krenemo sa mrtve tacke.   (res)  (<--)  (res)

bimmer

11. maj 2010
Najnovije fotografije od nas :-)

... mlade snage  ;D

fenix

Lijepo,lijepo (pijemo)
The sky is the limit.

www.rc-helivideo.com

bimmer

bimmer

A SADA NESTO SPECIJALNO!!!  :)aplauz

Nakon malo nepaznje i nakon ostecenja motora na Accipiter-u , odlucili smo da ga vratimo u visine na taj nacin sto smo ga zakacili za Multiplex Cularis....

Ovo je nesto slicno onome kad 747 nosi Shatl.....samo malo manje  :big smile

http://www.youtube.com/watch?v=O-rvdj4mYjc&feature=channel

fenix

:sljus Ovo je bila vjerovatno Goranova ideja pošto je zaboravio ponijeti padobrance  :_D  :)aplauz
The sky is the limit.

www.rc-helivideo.com

bimmer

:big smile hahahaha ne zamisli nije nego Srdjina ideja (yay) iskreno.... niko od nas nije vjerovao da ce da poleti, svi smo ocekivali brzo slijetanje  :hehe
ali eto.... polece tica nebeska   :jaki: :big smile samo accipiter bas nije bio upravljiv obzirom da je bio bez motora, a nista nismo stavili da nadoknadimo tezinu

saxpg

Dule, sta reci, majstor si video montaze  :mhm  ,mogu mislit kakvi ce kadrovi bit kad stignu te silne jedrilice pa pocnemo obilazit ove crnogorske nedodjije sa sve rostiljem  (pijanoo)

bimmer

hahahaha tooooo Sale care, drzim te za rijec (pijanoo)