Ljudi ajde malo spustite loptu! Tako kada covek krene da dodaje po 10-20Eur zavrsi na kraju sa modelom od pocetnih 60 na 300Eur. Ja sam na samom pocetku topika napisao za koji model smatram da je najbolji za ono sto kosta a to je Schumaher Mi1. Vec jedno godinu ipo dana gledam, razgledam i uporedjujem i sve sto valja je 250-300 Eur pa na gore. Doticni Ansman je nesto najjeftinije sto moze da se kupi samim tim je i kvalitet odgovarajuci. Ono sto treba imati u vidu je da onroad voznja nije isto sto i off road, nema tolikog tumbanja, dumbanja i prevrtanja modela samim tim verovatnoca za lom je mnogo manja. Naravno, ivicnjaci i medjusobna sudaranja su i dalje prisutni stim sto odabirom dobrog mesta iskljucujemo ivicnjake. Ansman je jedan od retkih brendova u Srbiji koji ima kakvu takvu podrsku, a ako nas bude bilo dovoljno pa sigurno je i Extremu u interesu da ima delove na stanju.
Da ne duzim dalje, ja sam odlucio da kupim, necu propasti za 60Eur i da vidim kako ce da ide. Kako god da bude znacu da moze biti samo (mnogo) bolje, a i to je vec nesto. Ulozite novac u pristojan setup koji ce moci i na nekom drugom modelu da se kasnije iskoristi.
A po pitanju kardan kais, za drift kardan a za trkanje, samo i iskljucivo kais!
poz