Main Menu

losi LST2 monster

Started by JRlotpi, December 20, 2010, 07:23:54 PM

Previous topic - Next topic

Dorcolac

Quote from: jake87 on December 23, 2010, 06:17:30 PM
Quote from: Dorcolac on December 22, 2010, 08:37:13 PM
21kg... postarina koliko hoces  :sljus

ako da bog, meni sutra uvece stize... doduse HPI BAJA 5b SS (original)  :jaki: :jaki: :jaki:

I meni je stigao ss, ali savage  :big smile

Ja sam se dvoumio izmedju lst2 i savage x ss,
ali sam zaljubljen u savage i stize u kit-u  :hehe
Potrosio tri rezervoara na leru i sutra cemo da krenemo sa laganom voznjom.

aj sad npr. otvori temu Savage SS i lagano pocni sa ubacivanjem slika i samim utiskom!? A ja cu isto to kad bude stigla baja  (fiu)
Voleo bih kada bi to svi uradili i predstavili sta vozaju.. Tako bi se i novajlije lakse odlucivale oko kupovine.

PS: jesi mu kontrolisao temp dok je radio u mestu?

jake87

[/quote]

aj sad npr. otvori temu Savage SS i lagano pocni sa ubacivanjem slika i samim utiskom!? A ja cu isto to kad bude stigla baja  (fiu)
Voleo bih kada bi to svi uradili i predstavili sta vozaju.. Tako bi se i novajlije lakse odlucivale oko kupovine.

PS: jesi mu kontrolisao temp dok je radio u mestu?
[/quote]

Tema se preprema  4e slikao sam celu fazu izgradnje,
temperaturu sam merio sa hpi i.c. meracem temperature
sa ovim masinama nema sale  :mhm
ako se zezne u razradjivanju ode mas u propas!

PozZ
Ko visoko leti izgubi domet.

Dorcolac

svaka cast!! jedva cekam  :)aplauz
(thumb)

r-xx

Nesho sho ne'dodje cicijo stara, no baj d'vej r-xx ima i LST2 ima i savage ima i bullet, i josh svashta.      :jaki: :jaki: :jaki:
i sve ih volim..    :jaki:     :hehe

jrlotpi

Izvini R-xx otputovao sam na par dana, sada sam stigao zovem te sutra u toku dana
Sorry

jrlotpi

HPI je odneo pobedu dosta je jeftiniji ,delovi su dostupni,nova generacija i poboljsanja u kompletetu se dobije dx3 sa telemetrijom

alexaca

Koji je to HPI i koja cena?

jrlotpi

Dorcolac

savage XL? jel to onaj 5.9? (sto trosi kao moskvic od 2100ccm)  :_D

Ako je 400$ sa DX3S onda i nije lose  mmmm

jrlotpi

jeste ali cena je bez stanice,u medju vremenu sam naisao na mnoge varijante evo jedne lepe
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=350434625186&ssPageName=STRK:MEWAX:IT
drugar sto mi je doneo dx8 iz canade ide ponovo pa trazim sta da donese.
Tamo ima polovnih modela helyja i autica za male pare spakovanih sa dx3(polovnih odlicno ocuvanih) a i novih.
ali definitivno sam se odlucio za HPI modele.

nasao sam i ovaj model sta mislis o njemu
http://cgi.ebay.com/HPI-Savage-X4-6-Monster-Truck-RTR-867-WORLDWIDE-SHIP_W0QQitemZ190495568606QQcategoryZ19167QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo%3DSIC%26its%3DI%252BC%26itu%3DUCI%252BUA%252BP%252BFICS%252BUFI%252BIIUM%26otn%3D10%26pmod%3D200561687257%26ps%3D63%26clkid%3D6740512070673400421

i na kraju
http://cgi.ebay.com/1-5-30-5cc-Gas-Kingmotor-2-Speed-Baja-buggy-HPI-5B-comp-/290521117697?pt=Radio_Control_Vehicles&hash=item43a4687401

Nisam kontaktirao jos momke sto donose iz Madjarske koliko bi izaslo da oni donesu HPI savage LX 5.9

alpha

Ima li jos ko da vozi losija ili je to bilo sve sto se tice ove ljute masine?! mmmm

damirmih

Ja sam ga imao, bio sam odusevljen njime kako je odradjem ali mi je zapao polovan primerak sa motorom u losem stanju, tako da sam imao silnih muka sa motorom. sve ostalo sam bio prezadovoljan. rado bih ga imao opet ali sa dobrim motorom naravno...
Keep it simple.

alpha

Ja sam ga nabavio pre mesec dana i vec na prvoj probnoj voznji video sam da je to ljuta masina.Iskreno odusevio me je!! oo))

damirmih

Gde si ga nabavio? Nov / polovan?
Ljuta je masina i neunistiv je.
Keep it simple.

alpha

Auto je polovan ali u odlicnom stanju.Nabavio sam ga od kolege sa foruma.Na prvoj voznji se videlo da je losi vrhunska masina i da nisam pogresio u izboru.Neunistiv je. :)aplauz