RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI

IMAC program 2011

<< < (2/4) > >>

magic:
E pa ovo vec izgleda bolje, 14 potencijalnih takmicara lepo zvuci. Mislim da ideja da se leti 2 turnusa basic a potom u fly ofu prvih x leti sportsman sve vise sazreva. Mislim da ce tako biti svi zadovoljni. Ajde da imamo jos neki glas pa da resetujem ovaj upitnik i postavim novi.

poz

magic:
Ovo je vec mnogo bolje, 18 ljudi koji su zainteresovani je prevazislo i moja ocekivanja  :)aplauz! I to je izgledalo ovako:

a) Takmicio bih se samo ako se leti Basic    7 (28%)
a) Takmicio bih se samo ako se leti Sportsman    1 (4%)
a) Takmicio bih se bez obzira koji se program leti    9 (36%)
b) Sigurno se takmicim    5 (20%)
b) Mozda bih se takmicio    3 (12%)

Total Voters: 18

E sad, maltene svi koji su naknadno glasali su glasali za iskljucivo Basic. Kao sto vidite resetovao sam upitnik pa Vas sve molim jos jednom da date svoje misljenje kako bi smo doneli konacnu odliku. Opet su 2 pitanja kako bi smo odredili i broj ljudi koji lete Fly Off pa dajte oba odgovora pod a) i pod b). Iskustvo od prosle godine je pokazalo da je bilo dosta tesno u vrhu pa mislim da je ipak potreban Fly Off za prva X mesta.

poz

magic:
Ajde bre, sta ste se sad uspavali? Ajmo, 2 klika misem je sve sto treba  ;namig.

3aa

poz

magic:
Ne kazem da moramo sada odmah da presecemo ali bilo bi lepo da ljudi koji su vec glasali da bi se takmicili barem ponove svoj glas za ovo novo pitanje.

Hvala,

poz

SABURO:
Prosle godine smo imali 3 turnusa i krajnji rezultat. Cini mi se da je bilo 7 takmicara... Po meni ove godine mozda ne bi bilo lose imati takodje 3 turnusa Basic programa i prvih 3-5 takmicara da idu u fly off i lete 2 ili vise turnusa Sportsman program.. Ovo je neki moj predlog, dajte vasa misljenja pa da nadjemo zajednicko resenje.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version