RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Pomoc pocetniku

<< < (3/6) > >>

vladad:
Vidi druze ja sam isti pocetnik kao ti i ne zelim da te zezam ali to sa stanicom nije ti losa fora...

Ako ces mali gas da drzis rukom (ja ga zovem ler gas, verovatno se zove nekako drugacije :sljus) ne moras da palis stanicu. Mada mislim da ti je mogo lakse ako bi upalio i imas verovatno jedno dugme da malo povecas taj ler gas i onda ti se nece gasiti... mada posle toga imas stelovanje motora t.j. karburatora to je tek visa matematika za nas pionire imas dosta filmova na YouTubetu lepo je objasnjeno, mada praksa i kniga oo))..

pozdrav
p.s.
ne znam odakle si ali mogli bi ti i ja cim malo otopli kod nekoga da nam malo pojasni neke stvari.... oo))

todor:

--- Quote from: SKY on February 02, 2011, 08:48:21 PM ---Upalim ga,malo radi pod malo vecim gasom,i onda odjednom pocne da gubi gas i ugasi se,jel stanica treba da bude upaljena kad ga palim,ili ne ?

--- End quote ---

Upali auto tako da i stanica bude upaljena, kako sam napisao u predhodnom postu, i ostavi tako par minuta da radi.
Ako ti se gasi vidi da nije prljav filter za vazduh, probaj da ga izduvas, ili jednostavno operes i osušiš, pa ponovo probaj da upališ.

A nerece koji je auto, koja kubikaza?

ivanmagd:
Ajde postavi slike auta ovde na forum da probamo da odgonetnemo o kom autu se radi.

SKY:
Evo slika

vladad:
Da nisi mozda kupio auto od coveka koji se zove Milenko?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version