RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

P-47D Thunderbolt

<< < (3/18) > >>

SABURO:
Nema nista lepse, nego kada ujutru otvorim prvi topic sa foruma i da je ovako lepo napisan/prikazan..prosto mi lepo zapocne dan..  :big smile

Projekat je fascinantan, pogotovo sto u tu pricu je ukljuceno mnogo faktora zbog kojih ovaj projekat dobija na tezini i lepoti istovremeno. S druge strane drago mi je da si se vratio na forum.
Ako bude i dalje nekih problema sa photobucket-om, javi se pa cemo probati to da resimo. Google picassa je takodje dobro resenje.

:)aplauz za dosadasnje uradjeno, stvarno prelepo izgleda.

IVAN3D:

--- Quote from: SABURO on February 02, 2011, 11:55:28 AM ---Nema nista lepse, nego kada ujutru otvorim prvi topic sa foruma i da je ovako lepo napisan/prikazan..prosto mi lepo zapocne dan..  :big smile

--- End quote ---

Vala da znas ja sam se probudio jutros u 4 za posao i onako relativno bunovan odma preko mobilnog otisao na forum (sta cu navika) kad ono imam sta da vidim.  :)aplauz

Nema sta samo napred!  (res)

Schwab:

--- Quote from: IVAN3D on February 02, 2011, 01:32:28 PM ---
--- Quote from: SABURO on February 02, 2011, 11:55:28 AM ---Nema nista lepse, nego kada ujutru otvorim prvi topic sa foruma i da je ovako lepo napisan/prikazan..prosto mi lepo zapocne dan..  :big smile

--- End quote ---

Vala da znas ja sam se probudio jutros u 4 za posao i onako relativno bunovan odma preko mobilnog otisao na forum (sta cu navika) kad ono imam sta da vidim.  :)aplauz

Nema sta samo napred!  (res)

--- End quote ---

Mene je probudila mala beba  oo)) , onako bunovan htedoh da pregledam forum kad ono ...... lepota.  (res)

marko:
Bravo Coko majstore!!!  (res)

Hm, citajuci ove redove i gledajuci fotke, dodje mi i da ja reanimiram Pitts-a ...

Pitanje za izlivanje cevi za bajonete, koja je procedura, `da li ide ovako:prvo na bajonet namotas dva kruga Al folije, pa namazes odvajac preko Al folije, pa staklo i epoxy?
Koliko je dugacka cev za bajonet?

soprano:
Hvala Coko sto si nam ulepsao ovaj hladni i zimski dan,a ja cu da se nadovezem na pethodno pitanje: Od cega zavisi duzina bajoneta,da li postoji neki odnos sa dimenzijom krila ili vec kako?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version