posto je sve stiglo poceo sam da se prosvecujem kako da ustelujem 3G sistem flybarlessa ima dosta toga na internetu okacicu jedan link koji mi se dopao
posto je ovo novina za mene 3G a i stanica je nova DX 8
sto se stanice tice meni joj je dosta jednostavljen i lako se prolazi kroz meni.Prilikom odabira stanice u poslednjem trenutku sam prelomio za DX8 u opticaju je bila i AURORA 9 ista cena stim sto se moraju dokupiti senzori za telemetriju(temp.V i Rmp)i modul sto povecava cenu.
Odluku sam doneo na nagovor prodavca instruktora(Albert Lau) sa kojim sam u komunikaciji 2g on je trimovao TREX 600e koji je kod Feniksa da je nova DX8 OK izbor.
Ne bih da opterecujem sa tim sta stanica sve ima kao opciju, ukratko mi se svidja.
nesto bih izdvojio je to da ima governor podesavanje za 5 moda letenja i rucno 3 pozicije na prekidacu u toku kao i preko tockica, isto to i za giro,ta podesavanja ima za svih 8 kanala.
U meniju imate opciju da prebacite ako hocete da koristite LIPO bateriju.(zbog upozorenja itd ..)
Ima sve alarme za telemetriju ,timer za gas koji sami podesavate na koliko posto da startuje kao i ukupno trajanje.
ima samo jednu manu koja mi je upala u oci a to je NOT FOR USE IN EU,tako da neznam sta da radim da li da je koristim mada mi nismo u EU.
Takodje pise-this product contains chemicals known to the State of California to cause CANCER,birth defects or other reproductive harm.u prevodu Rak ces da dobijes sigurno.
Pitanje da li Aurora 9 ostavlja takve posledice.