Main Menu

heli servisiranje u Beogradu?

Started by ultrahome, March 12, 2011, 11:29:15 AM

Previous topic - Next topic

ultrahome

Da li neko zna servisera u Beogradu koji popravlja kineske helikopter igracke (2000 - 4000 din), ili neke druge sobne modele? Ili modele od 150 evra pa navise?
Mihailo Alić, osnivač BG RC kluba, koji se bavi RC igračkama, ne modelima; serviser RC igračaka

sloba_b

ja sam upoznat sa tim kineskim zezalicama , iznesi problem pa ti mozda neko izadje u susret sa savetom  (work)

jrlotpi

Servisirati nesto sto vredi 4000 din ,pa koliko da naplatim servis?

ultrahome

Majstorčine (work), ne budite neskromne! Ako radite od kuće, ne plaćate doprinose i porez, 1000 din. na sat je sasvim dovoljno da uzmete, a za sat vremena se dosta toga može popraviti!. Čak nisam govorio ni o heliju koji košta 4000 din., već o onom od 2000 din. Nekome kome je on pao ili u kvaru, heli ne vredi ništa, u najveću ruku  :) 500 din. Ako mu ga popravite za 1000 din. se delovima nekog drugog koga ste platili 500 din. (i koji ćete iskoristiti u još par popravki) to će biti velika stvar i biće zahvalan što umesto 2000 za novu igračku plaća upola manje (1000) i nastavlja da se igra on ili njegovo dete. Znači matematika uvek postoji :mhm
Mihailo Alić, osnivač BG RC kluba, koji se bavi RC igračkama, ne modelima; serviser RC igračaka

sova

sto se tice popravki i nije neki problem nego alat i  rezervnih delovi,sto prvo ne izneses problem na forumu mozda ga popravis i sam ako imas alat uz neki savet.moj prvi heli kad mi se pokvario ,kvar je bio na elektronici i posto sam mehanicar otisao sam u jedan tv servis u batajnici lik mi je rekao gde da odem i kupim deo i on mi ga je zamenuo za 250 din a toliko me i deo kostao,jer je kvar zahtevao onu duvalicu za lemljenje sitostampe.
ex pseudonijum: sova

Kijan

sitostampe !?
Verovatno mislis na plocicu na kojoj su zalemljeni delovi.

sova

da upravu si! (pijemo) za lemljenje plocica kao na mob telefonima ili  laptopima

bora61

Posto znanje za trimovanje helisha ?
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

sova

ako hoces da se bavis servisom,moje misljenje ja da nadjes semu za nabavku novih delova pa da ugradjujes nove prvenstveno delove narucito elektroniku jer ona mora biti 100% ispravna ,ne kazem da nema polovne ispravne al dal mozes dati garanciju na svoju opravku??
to je glavni problem u servisiranju helikoptera po mom misljenju!!