Main Menu

Traxxas Stampede 4×4 VXL

Started by vladasimon, March 20, 2011, 03:10:06 PM

Previous topic - Next topic

divian

Mesto na kome si vozio je bas cool, gde se nalazi tajna lokacija?  ;namig

vladasimon

Lokacija je u Velikoj Jasikovi, mestu u blizini Zajecara.  Nekada gliniste, danas pustara i mesto gde klinci teraju krosere :)

divian

a velika deca svoje male igracke  lol

nectar

Da li si razmisljao da promenis nosave maske, stavis niskoprofilne gume i truggy masku?

I na kraju bi trebalo da se dobije nesto ovako:

Ja sam preko ovog foruma pokusao da nabavim neku truggy masku koja bi odgovarala za moj Pede 4x4 VXL, ali bezuspesno :(

vladasimon

Dobra ideja i razmišljao jesam, ali za sada ideja ostaje po strani jer sve to puno košta  :sljus

Imaš ovde neke varijante za truggy masku ...

Ova maska na slici je od Rustlera čini mi se...

Punto Abarth

bakisine, dobra ti produkcija... Vidim, fura se gopro i ostala solidnija oprema, lepo lepo...
koliko god da ga istreses, zadnja kap mora pasti u gace

Bigneda

blago vama na ovakvoj lokaciji ;)

mantagt

Ovo mesto je fenomenalno i poprilicno veliko sa dosta skakaonica, ma ima sve elemente za dobru stazu... Podloga je odlicna i iza modela je stalno oblak prasine...

Vlada i njegov stampede se super snalaze i to ukupno stvarno dobro izgleda, mada na mene je poseban utisak ostavio Slash...

CweLe

Jbt mi jadnici lomimo modele jer nemamo gde da vozimo..........

vladasimon

Evo sta se radilo na Stampedu...

Nedavno sam ugradio T-Bone Racing branike. Naime, morao sam da nađem adekvatnu zamenu za wheelie bar, jer mi se pri skokovima i ''vratolimijama'' često dešavalo da zbog njegove krutosti pede završi sa točkovima u vazduhu ili sav izlomljen od prevrtanja  :sljus Da se razumemo, ne pljujem po wheelie baru jer ima i dobrih osobina ali iz mog iskustva i za moj stil vožnje ne odgovara. Da napomenem da uglavnom vozim sa 2S baterijama!
Da nastavim sa branicima...
Proizvođač kaže da su izrađeni od neuništive plastike i daje neograničenu garanciju. Uz branike se dobijaju i svi potrebni vijci za montažu a sve to izgleda ovako:

Ovde ima još par slika.

Za sada sam zadovoljan, videćemo kako će se pokazati na terenu i da li su stvarno neuništivi  :big smile
Nastaviće se  ;)

mantagt

Uh extra izgleda s ovim branicima!  (res)

Svedok sam lose strane fabrickog wheelie bar-a bar sto se tvog stila voznje tice... Zato sam sebi nabavio jedan "homemade" wheelie bar koji odlicno radi posao... :hehe

Nastavak, nastavak!!!  oo))

CweLe

Budi pazhljiv kod mene se obavezno ta neunishtiva plastika UNISHTI :)

Vox

Kako god, izgleda odlicno!!! :)aplauz

sova

nemoj te mi se smejati na pitanju al interesuje me dal auto koje imam na baterije mogu da preuredim skinem onu postojecu "deciju" elektroniku i stavim servoe i esc i litiunsku bateriju i povezem sve to sa risiverom na flysky stanicu?????
ex pseudonijum: sova