RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI

SU-26 mm H9

<< < (5/6) > >>

coka:
 Najlepse stvari se desavaju spontano.
 Kada sam u petak krenuo u Zemun da pozavrsavam neke poslove, u gepeku je bilo mesta samo za T-rex-a 500.
 Odluka da ga ipak ponesem i odem na 13. Maj je ispala vise nego dobra.
 Cim sam presao prugu, video sam da su Brana ,Marko i njegova sestra (kamerman) vec tu. Kasnije nam se pridruzio i Krema.

Osim standardnog letenja, ovaj izlazak je obelezio i Marko sa svojim novim avionom koji izgleda prelepo.

Markovo letenje bilo je pravo uzivanje.
 Brano, slazem se. Nadam se da ce mo se ove godine cesto druziti na ovaj nacin.
 Marko, jos jednom, svaka cast.

marko:
Da, fala na lepim recima,  ;D sa vremena na vreme svakome je neophodna podrska prijatelja (modelara).

Kremo, dim masina se ugradjuje sigurno.
U petak skidam auspuhe i krecem sa budzenjem.

Gosn Brano hvala na pomoci pri paljenju i trimovanju aviona.

Cole, stavio sam EXPO na high rates.Vise nije ruski stil letenje  :_D
EXPO nije veliki, 30% (po manualu se preporucuje od 50% do 75%) na elerone, elevator i ruder, ali brate skroz drugi avion.
Vise ne moram da drdam non stop high/low rates prekidac.Samo za sletanje i poletanje, mada cu i to poceti da izbegavam.
Takodje, na predlog Nedana, sam stavio throttle down.Na klik prekidaca se smanjuje ler za sletanje i flat spin trikove.Ne moram vise da klikcem trim prekidace svaki put kada hocu da sleti/poletim.

Eto, poslusao sam savete prijatelja i poboljsao/pojednostavio letenje u mnogome, hvala vam momci puno. (pijanoo)

kremic:

--- Quote from: marko on March 30, 2011, 11:02:58 AM ---Da, fala na lepim recima,  ;D sa vremena na vreme svakome je neophodna podrska prijatelja (modelara).

Kremo, dim masina se ugradjuje sigurno.
U petak skidam auspuhe i krecem sa budzenjem.

Gosn Brano hvala na pomoci pri paljenju i trimovanju aviona.

Cole, stavio sam EXPO na high rates.Vise nije ruski stil letenje  :_D
EXPO nije veliki, 30% (po manualu se preporucuje od 50% do 75%) na elerone, elevator i ruder, ali brate skroz drugi avion.
Vise ne moram da drdam non stop high/low rates prekidac.Samo za sletanje i poletanje, mada cu i to poceti da izbegavam.
Takodje, na predlog Nedana, sam stavio throttle down.Na klik prekidaca se smanjuje ler za sletanje i flat spin trikove.Ne moram vise da klikcem trim prekidace svaki put kada hocu da sleti/poletim.

Eto, poslusao sam savete prijatelja i poboljsao/pojednostavio letenje u mnogome, hvala vam momci puno. (pijanoo)

--- End quote ---

(thumb) (thumb)

zajko:
 :)aplauz :)aplauz :)aplauz

zajo:
Баш ми е драго што прихваташ сугестие или барем пробати видети шема. И не ретко испадне добро.
Idle down је одлична фора. Кад се мотор разради, уопшне нетреба бити велика разлика измеџу down i up лера.
Можеш да подесуеш лер и у оба мода на тример док мотор ради.
Само напред торима и да не притискам али: ускоро очeкуем да видим овај модел у хавер, на 10сантима од земље и на два метра од тебе (pijanoo)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version