Hvala još jednom svima na dobrim željama...
Drago mi je da su se svi lepo proveli, a dobroj atmosferi uvek doprinesu učesnici. Šteta da nije bilo više modelara, jer je moglo biti samo još bolje...
Hvala Prešku i Giletu na slikama, video sam da se dosta slikalo, pa ako ima još koja interesantna, postavite je...
Sa prvim lepim danima odoh da letim Panthera...
Ni ja više ne mogu da dočekam da se to desi, ali u subotu vreme nam (Pantheru i meni) nije bilo naklonjeno. Veliki broj ljudi mi uopšte nije smetao niti me dekoncetrisao, ali vetar je bio suviše jak.
Svi sigurno shvataju da su veliki rad, trud i na kraju krajeva poprilična sredstava uložena u ovaj model i da se za prve startove moraju stvoriti maksimalno idealni uslovi za letenje...
Taj let je napravljen već "sto puta u mojoj glavi" i verujem da se neće mnogo razlikovati od bilo kojeg sa Zero-om ili Thunderbolt-om...
Posle mnogih tekstova pročitanih po forumima, videa koje sam pogledao, a pogotovo posle ličnog iskustva sa Jet Cat-om i rulanja u subotu, siguran sam da će sve dobro proći...
Ubrzo će te čitati i o tome...
U svakom slučaju, još jednom hvala svima na lepim rečima koje su Maji i meni uputili za ovaj skup, kako na forumu, tako i telefonom ili lično...
Pozdrav
Mirče