Main Menu

Moje ljute masine

Started by Danijel, March 27, 2011, 10:34:29 PM

Previous topic - Next topic

r-xx

hehe

nash Soko voli kvalitetne sprave i to je to..  ova zvechka je potpuno nova, u fulu upgrade varijanta, chak mi je oteo i potpuno nov castle 75..

Sa obzirom da je izuzetno talentovan i spretan, iz junachke porodice, moja shkola, ova sprava tje mu biti taman, i puno sretje!!        (pijemo)

azoran

Lepa pticica nema sta, nadam se da je sutra nosis na nasip.

vlada.bgw

Quote from: azoran on July 07, 2011, 09:18:31 PM
Lepa pticica nema sta, nadam se da je sutra nosis na nasip.

"Gde li mu je taj Minken , oca mu u vrh .... "   :_D

Jel ima neka mapa , kako doci do tamo ?
YT1GTI    www.videostudio.rs     vlada@videostudio.rs

Danijel

Danijel

Otarasio sam se spektruma ali opet napravise nesto dobro a jeftino a kod Zajka jos popust...

DX7S isto sto i DX8 samo nema jedan kanal isti softver ista stanica cak daju uz stanicu neki prijemnik 8CH koji sam kosta 120 eur.

Danijel

Evo jos jedan od danas u jatu mali ali tehnicar.

Danijel

Polako se spremam za sezonu.

Danijel

danko

Danijel

banbo

U bre pa ti nisi za drzanje  :big smile  Ti kad pocnes da se punis komsije ostase bez struje  ;namig

(res)
Make things as simple as possible, but not simpler.

Danijel

Jedna stara slika kod Zajka, sa Rxx i Krema.

Birdum_Bardum

Kako saradjuju GoPro4 i zenmuse H3-3D gimbal? Na fotografiji, koliko vidim, sve to stoji prilicno izbalansirano.

Danijel

Kako da ti objasnim mene vole iz DJI pa su mi poslali izbalansiran zenmuse.
Nisam imao priliku da probam drugi zenmuse i da vidim, ali svi se zale a moj radi savrseno, e sad dal sam neku novu seriju zakacio ili ne nemam pojma.
Uglavnom ako koristis neke filtere onda ga moras balansirati pa taj balans nije neki problem bitno je da on lepo radi i da mu rade sve funkcije.

Birdum_Bardum

Quote from: Danijel on November 12, 2014, 05:58:35 PM
Kako da ti objasnim mene voli iz dji pa su mi poslali izbalansiran zenmuse.
Nisam imao priliku da probam drugi zenmuse i da vidim, ali svi se zale a moj radi savrseno, e sad dal sam neku novu seriju zakacio ili ne nemam pojma.
Uglavnom ako koristis neke filtere onda ga moras balansirati pa taj balans nije neki problem bitno je da on lepo radi i da mu rade sve funkcije.

()-()