RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
POTPUNI POCETNIK
Vladimir:
Puno vam hvala prijatelji, na odgovorima i dobrodoslici. Bas je takav kao na slici. Ok, verovatno je smesan za vas iskusne vukove, ali to je samo pocetak, pa cemo Petar (sin) i ja uskoro preci na vece:)
Da, okrece se i zadnja elisa.. i taj trimer koji bi, prema uputstvu trebalo da resi piruetu, je limitiran, i bilo koja pozicija ne resava. pritom mi trgovkinja u Solunu rece za tu igracku i njenog proizvodjaca NIKKO sve naj.. dakle jeste taj sa slike..
Hvala
misha:
pozdrav, nisam nista iskusniji od pocetnika, ali sam imao istih problema sa sobnih helikopterom. problem sam resio besomucnim pritiskanjem tastera, kao i dodavanjem balasta na nos helikoptera. tada nisam znao da postoji veoma jedniostavno resenje kako da se sacuva model a i balansira tezina.
http://www.wonderhowto.com/how-to/video/how-to-mod-a-mini-rc-helicopter-119867/
pozdrav
Vladimir:
Ovo "dodavanje balasta na nos" verovatno znaci da treba da mu sto vise spustim nos na trimeru kako bi leteo napred? Ali ja bih hteo da ga prvo podignem gore..lagano.. Pa onda napred. Hvala u svakom slucaju. Sutra cu opet probati.. Valjda prezivimo eksperimente:)
misha:
naprotiv dok nisam uspeo da ga nateram da moze da ide napred, vrteo se u krug. sada moze i da stoji u mestu i da leti.
po meni logika je da kada krene napred, vise nece moci ra se rotira oko svoje ose. probaj
SABURO:
evo ima i snimak slicnog helija:
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version