U potrazi za nekim iz Zajecara ! ! !

Started by Against MCLXXXV, April 21, 2011, 10:14:49 PM

Previous topic - Next topic

vladasimon

Ej ljudi  (yay)  pa bicu i ja u blizini oko prvog  :big smile Mozemo se provozati :D

mantagt

Quote from: damirmih on April 24, 2011, 10:11:05 PM
Aj bzv, onda nosim samo autic ako ce mantagt biti tamo! :)

Damire, s tobom necu da se druzim zbog baterija!!! hehe...
Shalu na stranu ponesi ti makinu, a ja cu najverovatnije biti u ZA...

Eto nam i Vlade, pa mozemo lepo na neku voznjicu... Mozda se pojavi jos neki driver...

Ja trenutno imam peh sa makinama (jedna polomljena, druga rastelovana), ali cu do tad da skarabudzim nesto...

damirmih

haha oce Valda poneti svog Stampede-a??? A ti se potrudi da resis te sprave da te ne ugusimo prasinom nasih modela :P
Keep it simple.

vladasimon

Gde ja,tu i Stampede  :mhm Samo da navatamo termine  mmmm

mantagt

Quote from: damirmih on April 27, 2011, 04:44:45 PM
haha oce Valda poneti svog Stampede-a??? A ti se potrudi da resis te sprave da te ne ugusimo prasinom nasih modela :P

Danas pada stelovanje makine!
Nadam se da ce me strpljenje posluziti...

damirmih

zelim ti uspesno stelovanje, ja stizem veceras, nosim emaxxa, kada vam odgovara sastanak na Kreljevici? :)
Keep it simple.

Against MCLXXXV

Drustvo moja Cessna je uspesno poletela danas. Dolazim oko 6. maja pa da se nadjemo tamo na Kraljevici ako bude neko u Zajecaru.
Live to fly, fly to live!

mantagt

Quote from: damirmih on April 30, 2011, 01:24:19 PM
zelim ti uspesno stelovanje, ja stizem veceras, nosim emaxxa, kada vam odgovara sastanak na Kreljevici? :)

E fala druze...
Ne da sam ga nastelovao nego sam ga izeo ko magare bocku!
Sto se sastajanja tice ja mogu i odma!
Shalu na stranu moze i sutra, a i prekosutra...
Jesi li u Za?

mantagt

Quote from: Against MCLXXXV on April 30, 2011, 07:56:29 PM
Drustvo moja Cessna je uspesno poletela danas. Dolazim oko 6. maja pa da se nadjemo tamo na Kraljevici ako bude neko u Zajecaru.

E super! Bas mi je drago...
Dobro je da ce neko da para Zajecarsko nebo svojim modelom, kad ja nisam imao strplhenja...
Ja cu sigurno biti, a ti se jevi kad dodjes i  odlucis da demonstriras silu! Hehe...

damirmih

Jesam, imam tvoj broj, zovem te sutra da se vidimo. Vlado kada si ti ovde?
Keep it simple.

vladasimon

Quote from: Against MCLXXXV on April 30, 2011, 07:56:29 PM
Cestitam, samo napred!

Ja sam slobodan danas i sutra pa ako kisa prestane mozda se vidimo.

mantagt

Jbg ova kisa morala bas danas da pada...
Za sutra najavljuju opet kisu, a ja mogu za 2-3h (moram da ruckam), a mogu i sutra...

Against MCLXXXV

Kako ste prosli u vozikanju? Jel vas posluzilo vreme?
Live to fly, fly to live!

damirmih

Ugrabili smo izmedju kise, bilo je super, vozili na poligonu, koji je toliko raskopan da je io odlican za offroad voznju :) Nenadov nitro kao i Vladin stampede idu odlicno, steta sto nisi bio sa nama... Sledeci put obavezno!

Pozz
Keep it simple.

mantagt

Vala vreme nas posluzilo... Voznja je bila skroz super, a makine se odlicno pokazale... Cak i moja testera! hehe
Mada sve pohvale za odabir modela Damiru i Vladi, masine su super i idu extra i nesto takvo mi je sledece...
Bacili ste me u opasno razmisljanje, a to ne volim! hehe

Ja se bacam u potragu za mastasce sa malo losijim terenom, pa kad budete dolazili da malo i skakucemo...

A ti druze Against MCLXXXV kad budes resio da se luftiras na livadi obavezno zovi, jer u drustvu je mnogo bolje...