RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

Meister Scale P 47

<< < (4/71) > >>

mirce:
Lazo, ovaj model je i kupljen samo zbog Mokija. Ako da Bog zdravlja i sreće, tu dogodine dolazi nov Moki 150...

Inače, skoro sam se dopisivao sa Detlefom, to je čovek iz Nemačke od koga sam kupio Zenoah-a GT 80, koji kaže da ako se kupuje Moki 150 samo nov ili ako se uzima polovan, da nije od pre 2010 god...
Kaže da su u tim novijim serijama Moki-a otklonjeni svi sitni nedostatci i da rade savršeno kao 215-tice ili 250-tice...

Inače, P-47 je 102" ili 2,6 metara raspona i treba da bude oko 20 kila (iako, znaš ti mene, koja kila gore-dole, nema veze)...

Trup je dug oko 2,2 metra.

Krila su iz dva dela, profil je od dole skoro ravan, a kako Dino kaže dovoljni su servoi od 9 kila po komandnoj površini.

Pozdrav

Mirče

misha:
Cestitam. Ti si bas resio da predjes na americku stranu.

Vidi sta bi najbolje leglo. Moki ovako ne pali.

Lazo:
Znaš šta Mišo? Ovo ič ne e drugarski  mmmm. Znaš ga da ne e pod vinklu po ovim pitanjima, a ti mu, ovako 'ladno, navlačiš grešne misli!? Stvarno nema smisla...

(pijemo)

misha:
Ma ja cekam da se javi Gile i da u Mrkonjicevom stilu izjavi da on moze napraviti veci lepsi i naravno bucniji.
Salu na stranu, covek je ovo napravio za 6 meseci., tokom zime (verovatno mu je bilo dosadno).
Kaka je radionica potrebna za ovakav poduhvat? Impresivno.
Mirce, izvini sto smo malo odlutali od teme, ali je nesto ovakvo zaista za takav model.

GILE:
Ne diraj mi Mrku ako li mu sapnem na uvce eto ti njega da lupa samare za ne rad (kush)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version