RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

Meister Scale P 47

<< < (64/71) > >>

Duh_Koji_Hoda:
Mirce, moram da se pridruzim svim cestitkama, model je izuzetan. Ja sam ga video nesto malo uzivo dok je, jednim delom, bio u papirima spreman za farbanje i odusevio me je, mogu misliti kako to tek sad izgleda sve uzivo. Obavezno da najavis prvi let.   (res) (res) (res)

mirce:
Hvala svima na čestitkama... Vidim da se o ovom Thunderboltu čita i u Sloveniji, hvala Mišo i Gorane...

Prvi let se definitivno približava.
Motor sam palio još par puta i sa malo hladnijim vremenom morao sam malo da odvrnem High iglu na karburatoru.

Deo olova je postavljen. Kupio sa 1 kg sačme od 3 mm i sa smolom je "zalio" u prednji deo kapotaža.

Na dummy engine će doći još 3 olovice od 100 gr. Njih ću moći da skinem, u slučaju da se pokaže da ne treba toliko tereta...

Trenutno najveći problem je pravljenje "kolica" za prikolicu u koja će se postavljati trup prilikom transporta. Drugar (bravar) na kojeg sam računao da ćemo to odraditi, imao je nesreću na poslu i slomio je ruku...
Sad moram da nadjem nekog drugog da to napravimo.
Nadam se da ću ove nedelje i to namestiti i onda... (<--) (<--) (<--)

Pozdrav

Mirče

mtesa:
Alal ti cufte, Mirce!

drjack:
Odlican 5 ! :)aplauz

mirce:
Hvala momci...

Danas sam dobio nazad prepravljen nosač tupa za prikolicu...

Sutra će sve biti gotovo i to je poslednji veliki posao koji se morao odraditi pre letenja.
Samo pro forme smo stavili model u prikloljic, da vidimo kako stoji...

... možda ću morati da skidam spiner u transportu... :sljus

Sutra ako Bog da, zadnji testovi, menjam auspuhe da probam ima li razlike u obrtajima, merim vučne sile, probam još par elisa, težište i ako vreme bude dobro (ne preko 25 stepeni i bez ili sa malo vetra) u subotu prvi let...
Ko hoće može doći, hepening će biti predveče na Čenejskom aerodromu. Naravno moramo se još čuti zbog pognoze....

Pozdrav

Mirče

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version