f5j 400 takmicenje u segedinu madarska 22,10,11

Started by adam, October 22, 2011, 09:13:05 PM

Previous topic - Next topic

adam

danas smo bili na takmicenju u madarskoj ,vreme je bilo dosta hladno i vetrovito  posle cetri eleminaciona, sam uspeo da udem u fly off i osvojio sam peto mesto sto mi je i dosad najbolji rezultat na medunarodnom takmicenju ,kolega martonka lorand  isto suboticki modelar je zavrsio na 11 mestu sa ovim takmicenjem je zavrsena ovogodisnja sezona , nagodinu nas ceka nova sezona sa nekih desetak takmicenja , kako izgleda bice nas jos bar jos dvojica iz subotice,pa ako neko ima volju , mogucnost i naravno model nek mi se slobodno obrati ako je zainteresovan da dolazi sa nama, rado cu pomoci, pozdrav iz subotice ()-()

cane

Cestitam Adame!!! Sledece godine jos bolji rezultat ti zelim.

pozzz

Cane

magic

Veljko

ivanmagd

Anakin

And this, ladies and gentlemen, is the very first Fokker airplane built in the world. The Dutch call it the mother Fokker.
â€" Custodian at the Aviodome aviation museum, Schiphol airport Amsterdam.

An old pilot is one who can remember when flying was dangerous and sex was safe.

dimitri

Cestitke Adame takodje  za Martonku   (res),
    zelim vam i  u buduce uspeh na takmicenjima,
    veliki pozdrav od
    Radovana.

adam

POSEIDON

GILE

Cestitam verujem da je bio dozivljaj doci do fly off-a  (res)
Covek prolazi kroz tri stadijuma znanja u svom zivotu:
1- Misli da sve zna
2- Zna koliko zna
3- Zna koliko nezna (tu sam sad)

Gabor

Adame, čestitam! Eto, i tu se vidi da smo i mi sposobni da postignemo vrlo dobre rezultate  :)aplauz

adam

pa gile veruj mi da je stvarno bio dozivljaj , ove godine sam prvi put usao u fly off nazlost , stvarno je tesko postici dobre rezultate konkurencija je extremno jaka ali valjda cemo i mi polako ojacati....

kole

Ljudi moji, nikad nisam ni sanjao Adama kao jedrilicara, al eto....ispade dobar jedrilicar.

Adame i Lorand, cestitam vam od sveg srca.
Aeroplan Jocika, vidi!