RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

Pocetnik

<< < (3/11) > >>

predator:
sto ???

leonardofibonacci:
Zato sto je nagib, levo/desno, mnogo efikasniji. Evo jedan primer: zasto se automobili bolje upravljaju na stazama pod nagibom, nego po ravnim stazama? Pri upravljanju sa repnim rotorom (samo) heli se moze vise zanositi (pri skretanju). Kod aviona je lakse koristiti samo kormilo, jer oni imaju krila, pa se ona, pod opterecenjem, pri skretanju, sama nagnu. Izmedju ostalog, pri nagibu levo/desno mozes da letis postrance. :D

predator:
dolaze u obzir i helici 4 ch al da imaju jedan rotor ne dupli i da je duzina komplet rotora 400mm a da je oko 70 eura,naso sam jedan na stranici www.rcroll.com u americi 70 eura sam sto mu je rotor 520mm a to mi je prevelko i naravno da je RTF.

n3mke:
Ako hoces da nastavis da se bavis ovim hobijem a ne da kupis jedan helis, prvih 10 dana se zezas, pritom ga izlomis pa kupujes rezervne delove, i na kraju ga zapakujes u kutiju onda ne razmisalj o takvim glupostima. Rekoh ti prava stvar je honey bee king 2, kosta 115$ u united hobbies-u, inace malo vise, mali je pre svega, uz njega dolazi solidna stanica a i helikopter je odlican pocetnicki. Ja skupljam pare polako pa cu ga poruciti :)

predator:
pa taj sto sam napiso to i jest honey bee king 2.4 ghz rtf 90$ sam je prevelik za pocetnika

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version