RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI
Pocetnik
n3mke:
Honey bee king 2, taj helikopter nema za 90$ a pogotovo ne na 2.4ghz, reci gde ima i ja kupujem. To moze da bude obican honey bee, koji je dosta losiji od "HONEY BEE KING 2". Takodje uz honey bee na 2.4ghz dobija se stanica 4ch, dok uz honey bee king 2 dobijas stanicu sa 6 kanala, ali ona nije 2,4ghz.
a za ono sto je velik, pa veci = stabilniji + vidljivji = laksi za upravljanje
predator:
nije honey bee king 2 nego samo honey bee king uglavnom RTF sa 2.4 ghz ev ti stranica http://www.rcroll.com/Helicopter/Mystery/4-CH-Beginner/HONEY-BEE.html
n3mke:
E stvarno mnogo pitanja imas a i mnogo skreces temu.. Znaci pitao si sta je dobro za te pare rekli su ti ljudi, ali tebi to nije dobro.. Ne kupujes kucu i ako se tako mnogo budes premisljao verovatno nista neces ni kupiti. Znaci kupi ono sto ti hoces posto tvoje zahteve niko ne ispunjava, ne znam sta vise da kazem
predator:
najvjerovatnije da cu uzet ovaj sto sam ti dao link,mislim da je dobar za potpunog pocetnika,dali za njega ima idje rez djelova u okolici hr
n3mke:
Ok i taj je dobar, ali jednom ces da se izdovoljis proste voznje i pozeleces da letis 3d, a sa king 2 to moze, dok ovaj 1 ne moze da leti 3d. Za 20-30$ vise dobijas mnogo bolji helikopter..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version