RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Cime lepiti gume?
mantagt:
Moje felne su sa malim ofsetom, ali je zato sirok trag tockova i stabilnost je samim tim dobra (traxxas e-maxx), ne bi vise ni sirio jer mi gubi realnost sa prevelikom sirinom, a i hocu da mi ovo cudo bude i za trial voznju (planiram da pravim neku trial stazu), za pocetak monster trial a kasnije i scale truck trial ili crawlering... O tome cu u nekoj drugoj temi...
matovic:
sjajno :)... nego dosta ljudi ima ovde sa lepim "masinama"... trebalo bi se negde okupiti kako valja (pijanoo)
... o tome u nekoj drugoj temi (pijemo)
mantagt:
Vala ima dobrih masina... Izgleda da je ovde glavni razlog okupljanje... Pratim vec duze vreme neke teme i nikako ljudi da se organizuju i okupe, ne znam u cemu je problem... Bar za offroad modele ne trebaju neki uslovi sem prostora i malo maste... Da nisam jedini na ovim prostorima (Zajecar i okolina) verovatno bi i organizovao neki skup, takmicenje i sl. ali ovako to je besmisleno...
Bigneda:
za lepljenje guma najbolji je (po mom iskustvu) GEL superlepak, naravno sto kvalitetniji ali i onaj od 50-100 din iz supermarketa radi odlican posao, tecni je problematican ako se sve radi prvi put i nesigurno posto jako brzo vezuje, GEL dosta duze ostaje nevezan i dozvoljava dosta korekcija prilikom rada dok se sve lepo ne namesti i pusti da stegne !
mantagt:
--- Quote from: Bigneda on July 10, 2011, 06:52:11 PM ---za lepljenje guma najbolji je (po mom iskustvu) GEL superlepak, naravno sto kvalitetniji ali i onaj od 50-100 din iz supermarketa radi odlican posao, tecni je problematican ako se sve radi prvi put i nesigurno posto jako brzo vezuje, GEL dosta duze ostaje nevezan i dozvoljava dosta korekcija prilikom rada dok se sve lepo ne namesti i pusti da stegne !
--- End quote ---
Epa ja uzeh tecni... E sad nisam lepio dosad gume, ali sam lepio sve i svasta tako da mislim da necu imati problema sa brzim vezivanjem... Za sledeci put cu sigurno uzeti gel...
Koji to spadaju u kvalitetnije? Ukoliko mi se ovaj razlepi ili sl. da znam sta da trazim... Koji konkretno ti koristis?
pozz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version