Main Menu

Pomoc u izboru 3 modela :)

Started by vlada.bgw, July 06, 2011, 07:23:00 AM

Previous topic - Next topic

vlada.bgw

Imam mogucnost da po ovim cenama dobavim neke modele iz conrada austrija , pa me interesuje koji od ovih 3 je po vama bolji , navise po pitanju izrade , jedan ima alu sasiju , drugi carbon itd itd ...

Jedan ima alu drzace amortizera i  alu glavcine , drugi nemaju  ... dosta toga razlicitog , samo mi treba neko iskusniji sa konstatacijom sta je bitnije da bude od aluminijuma .

1.  http://www.conrad.at/ce/de/product/237300/110-EP-MONSTERTRUCK-TITAN-BL-4WD-RTR/1202183&ref=list

2.  http://www.conrad.at/ce/de/product/235977/110-EP-HOTLANDER-BRUSHLESS-4WD-RTR/1202183&ref=list

3.  http://www.conrad.at/ce/de/product/235983/110-EP-STADIUM-TRUCK-ROCKHARD-BL-RTR/1202184&ref=list

Hvala na svakoj pomoci  ()-()
YT1GTI    www.videostudio.rs     vlada@videostudio.rs

mantagt

Ja mislim da su oni po kvalitetu i karakteristikama isti ili bar jako slicni sto i cena kaze, pa bi birao samo izgled jer je manje vise sve to isto, e sad mozda je najbolje ovaj sa trokanalnom stanicom (mada ne znam za sta mu je treci kanal)... Jos jedan detalj nije carbon sasija vec alu sa carbon look-om, bar tako pise u opisu... Ali ja po slikama ne primecujem da je ista od aluminijuma, vec vise lici sve na plastiku, bar sto se delova vesanja i nosaca amorta tice...

Jel planiras da porucujes ili imas neku shemu za donosenje? Meni je zanimljiv jedan Crawler sa tog sajta, pa me interesuje transport, cene, itd?

pozz

vlada.bgw

Quote from: mantagt on July 06, 2011, 10:01:18 AM
Ja mislim da su oni po kvalitetu i karakteristikama isti ili bar jako slicni sto i cena kaze, pa bi birao samo izgled jer je manje vise sve to isto, e sad mozda je najbolje ovaj sa trokanalnom stanicom (mada ne znam za sta mu je treci kanal)... Jos jedan detalj nije carbon sasija vec alu sa carbon look-om, bar tako pise u opisu... Ali ja po slikama ne primecujem da je ista od aluminijuma, vec vise lici sve na plastiku, bar sto se delova vesanja i nosaca amorta tice...

Jel planiras da porucujes ili imas neku shemu za donosenje? Meni je zanimljiv jedan Crawler sa tog sajta, pa me interesuje transport, cene, itd?

pozz

Pazi , nemam shemu , ali imam ujaka u Becu  (yay) , treba da razradim plan sa njim i da vidim kad dolazi , 5e je putarina od Conrada koji se nalazi u Welsu do Beca ...

Sto se modela tice  , jedino Titan ima alu sasiju , i to je ista kao i Blaze ( koju sam video i drzao u ruci ) tako da je 100 % aliminijum debljine 2mm ofarban u carbon  ;)

Za ansmana se cujemo u svakom slucaju ;)

mantagt

Blago tebi kad imas tamo ujaka...  :mhm
Na tu varijantu sam i mislio, da ti neko donese... Moracu da vidim sa ovim mojima u rasejanju da li bi ko doneo...

Da alu je lim na njemu, ali ostalo je plastika, mada ako si ga video uzivo sigurno znas kakav je kvalitet u pitanju...
Za razliku od Ansmana MS i ima metala... hehe

pozz

vlada.bgw

Ma to jeste , nego ovaj jedan model ima metalnih delova prilicno , pa ne znam dali je bitnije da nesto od delova bude metalno ili sama sasija da metalna  ( aluminijum )  ?

Sleser

Vlada.bgw
Drugar,u kom je gradu u Austriji ta prodavnica sto ti pricas?!

vlada.bgw

Conrad , Wels , mada ima ispostavu u Wien-u , to cu proveriti sutra , to mi najvise odgovara ...   (pijemo)

Sleser

Drugari  a jel znate gde su nalazi ova prodavnica der-schweighofer u Austriji,u kom gradu...?!  Jer sam gledao uporedjivao cene,mislim da su oni naj prihvatljiviji.

vlada.bgw

Quote from: Sleser on July 07, 2011, 10:33:16 PM
Drugari  a jel znate gde su nalazi ova prodavnica der-schweighofer u Austriji,u kom gradu...?!  Jer sam gledao uporedjivao cene,mislim da su oni naj prihvatljiviji.

Modellsport Schweighofer
Wirtschaftspark 9
A-8530 Deutschlandsberg