trenutno imam prijatelja u svici koji mi je dao ponudu za odredjene modele.a raspitujem se da li moze neko povoljnije da nabavi.posto mi je i za vorzu rekao da moze za 670e i to da donese u srbiju za te pare.mada mi je vorza vise za neke ravnije terene ili bolje reci pistu jer je bas brza.ne bi da ispadne da nekome pricam o modelima,jer vi svakako znate to bolje od mene.ali da odgovorim na prethodno pitanje
Nisi mi odgovorio ni na jedno pitanje da bi smo mogli da ti pomognemo. Vorza nije ni slucajno za pistu niti ravnije terene, klasican racing bagi (nazalost ne mnogo dobar za tu namenu) koji ide svuda, ogranicen je samo velicinom tockova. To ni slucano nije "formula" kako mnogi pogresno zovu takav tip automobila.
Jako bitna stvar je odakle si, tj. dali ima jos ljudi u tvom bliskom okruzenju sa kojima bi mogao da se vozis. Ako si sam, brzo dosadi, u tom slucaju bolji je neki monster koji ima vecu prohodnost po skoro svim vrstama terena. Ako si iz Bg ili blizu onda je bagi 1:8 mozda bolja pocetna investicija jer je jeftiniji i laksi za upotrebu. Jos bolje da je prvi model neki 1:10 elektro tipa Ultima SC. Pogledaj malo po forumu, vec je o puno toga na tu temu pisano!
Ako ides na 1/8 elektro varijantu trebace ti dobar punjac, jak ispravljac i puuuno baterija, uopste ne mali trosak koji svakako treba uzeti u obzir na pocetku!
NAJBITNIJA stvar za neki model je dostupnost delova, moze da bude i najbolji na svetu, nazalost pre ili kasnije neki deo se polomi (potrosi) i onda ako nema rezervnog model ide na policu i u vecni zaborav.
Ja cu uskoro imati nesto za prodaju a koliko znam i Bigneda, ako mozes strpi se, polovno se uvek vise isplati od novog.
poz