RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI

EXFC Znojmo ..... aj da idemo :)

<< < (3/4) > >>

Gatti.Gatozza:
Potpuno neverovatan događaj. Ovaj zajednički let dva aviona je jedan od najboljih RC Youtube filmova koje sam ikada gledao.
Da li je Dee namerno slomio vertikalac radi šou-a?
Ali najviše sam iznenađen veličinom ovih aviona. Svo do jednog su ogromni, ne sećam se da sam na 13 maju video ovolike modele.

zajo:

--- Quote ---Ovaj zajednički let dva aviona je jedan od najboljih RC Youtube filmova koje sam ikada gledao.
--- End quote ---
Није целосан видео :-\ било је још пуно ствари као и додир али нема везе. Сватио сам колко мало се снима.

--- Quote ---Da li je Dee namerno slomio vertikalac radi šou-a?
--- End quote ---
Није. Био је дисквалификован ради то. Притисак је огроман кад требаш летети пред најбоље пилоте из целе Европе. Идо сегев ми је дао свој нови Telink-3DBuster и тресао сам се ко прдеж, срамота :big smile
Ниси видео ни приближне величине. Марков модел је доста мал упоредно са 90% такмичаре. 100cc модел је личио на 50cc. Болесно.

SABURO:
Neverovatan dogadjaj, tako smo se i mi osecali na F3A EP prosle godine. Bas sam juce pricao Davoru kako me je ustvari tada egzibicioni let Gernota Brukmanna naveo da zavolim 3D/freestyle letenje..jedna akrobacija pogotovo je bila presudna u toj celoj prici ali ne znam kako se zove (aj lupicu, rolling circle u vertkali, pa naglo na dole i izvlacenje), u momentu sam video model u zemlji, ali Gernot je to tako lepo izvukao da su mi se noge na momenat odsekle uz priliv adrenalina.

Inace ajde cisto ofrlje da kazem da ovakvi modeli kostaju pozamasno, otprilike oko 6000-7000€ mozda i vise u zavisnosti setup-a, ali po svemu sudeci nema mnogo mesta ekspirimentisanju. Mislim da je cena dovoljan razlog za ne postojanje ovih modela kod nas, a kada bismo ih i imali samo bi ih gledali!  :sljus
Meni su ovakvi modeli oduvek bili san, sto zbog velicine, izgleda i zivahnosti, sto zbog zvuka boxer motora, koji prosto reze..prelep zvuk (npr pogledajte video Gernotove Extre..kakav zvuk)..

SABURO:

--- Quote from: zajo on September 04, 2011, 10:19:51 PM ---Притисак је огроман кад требаш летети пред најбоље пилоте из целе Европе. Идо сегев ми је дао свој нови Telink-3DBuster и тресао сам се ко прдеж, срамота :big smile

--- End quote ---
Svako bi od nas imao tremu i tresao se ko prut...nisi jedini ne brini. ;)
Rece da si probao Telink-3DBuster, kako ti se cini?

zajo:
Незнам дал је изашао? Двокрилац перфектан за 3D зезање. Како сам рекао, био сам превише узбуџен али модел лети супер мада је мало ружан- као цртан филм, као карикатура тако нешто.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version