RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Miomir Koledin - Kole

(1/3) > >>

kole:
Miomir Koledin - Kole

Rođen sam u Subotici, 1973. god. Po struci sam mašinac i vatrogasac. Radio sam kao vatrogasac 10 godina te prelazim u Delta Banku isčekujući vizu za Canadu. Od 2004-te živim i radim u Mississauga-i (pored Toronta) i imam svoj biznis.

Modelarstvom sam počeo da se bavim 83-će, prvo sa ocem a potom i u klubu u Subotici. Prošao sam školu šanjike Kosoruća a potom i pokojnog Marka Vujića. Radio sam klase: A1, mali gumenjaci, KKL, uglavnom uspešno sa zapaženim rezultatima. Počinjem sa RC jedrilicima gde se takmičim u F3J i Klub-klasi, letim takođe i motornjake.

U mom hangaru je bilo dosta modela od kojih trenutno imam Subotički Fun-Fly (nije leteo), elektro jedrilicu Up-Star, jednu jedrilicu u prirpremi (crtež i ideje dobijeni od Emila Hanaka i Loranda Martonke). Slike pređašnjih modela zagubljene u selidbi, nažalost.

kole:
Novi model u mom hangarcicu:

Piper Pawnee - Hangar 9

Motor - ASP 91 4-takt
Futaba - stanica i elektronika

Sistem za zaprasivanje

adam:
kole druze nek te sluzi dugo prelepo izgleda

misha:
Prelep avion. Jedan od onih na listi koje bih zeleo da imam. Mozda bas zbog toga sto sam razmisljao o tom sistemu za zaprasivanje.
Ko je pratio Mircetove putesestvije po Top Gun-u, mogao je da vidi da ih lik koji pravi avion kao sto je ovaj, bije svake godine.

Da te dugo sluzi a i ti njega.

Ako ti nije problem stavi slike na kojima se vidi kako je resen sistem zaprasivanja.

vlada.bgw:
Avioncic je prelep :) 

Znaci jos da nadjemo smesu za komarce i da potamanimo napasti :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version