Main Menu

Galeb G2

Started by mirce, July 24, 2011, 12:32:57 AM

Previous topic - Next topic

chupko

Evo malo slika iz mog objektiva. Laza i ja krenusmo put Sente u posetu dragom nam drugaru.Vreme idealno za put.Uz pricu vreme nam brzo proslo.Laza ima price za Riplija sa skorasnjeg putovanja u Nemacku.

chupko

Mirce nas je docekao kao specijalnu delegaciju i skoro da je bio crveni tepih postavljen.

chupko

Odmah smo radoznali krenuli u obilazak Mircetovog carstva.Lepo smo se i prijatno iznenadili novim dostignucima i novim vestinama koje je stekao za kratko vreme.Primetili smo da sa mnogo zara prica o tome te da je veoma zadovoljan transverom.Udesio zivot kao sto kaze njegova pesma.

Prvo je pao obilazak njegove nove avijacije

chupko

Onda dostignuca iz botanike.

chupko

Onda smo presli na vec poznate stvari.

chupko

chupko

Tu su nastavak Lazinih prica za Riplija.

Prica kako mu je jedrilica sama sletela a istu pricu i Mirce prica.Siti smo se ismejali

chupko

Posle zescih konsultacija u vezi avio inzenjeringa,prelazimo na opustenije teme.

Rakijica,klopa,Majini specijaliteti.Ugosceni i napojeni prelazimo na viceve i tako do skoro pred noc.

chupko

Na kraju jos jedan obilazak Galeba i Photo session.Jedva cekamo zavrsetak radova kada cemo ponovo doci,ako ne i pre u posetu.Lepo i kvalitetno smo proveli dan kod naseg drugara kome zelimo sve najlepse i puno uspeha na svim poljima i planovima! Srecno Mirce i vidimo se!

mirce

Hvala Chupko na ovako sadržajnom izveštaju, slike govore više od reči.

Zahvaljujem se i Smekeru, na lepom komentaru. Moj mali Modelarski Kombinat se nalazi u Senti, pa ako si voljan, izvoli doći kad god poželiš.

(pijemo)

Daky

Ako Bog da, videćemo se!  (pijemo)
Dalibor Daky Ilić

mirce

Nastavak radova...

Uške većeg G2 su isplankirane...

Dragan je isekao rebra trupa, takodje na većeg Galeba...

...a radilo se i na manjem...

(pijemo)

bjanko

Majstorija nema sta,  Mirce jesi li razmisljao o kolor semi za G2 jel ides istu kao prosli put ili menjas nesto.

Pozdrav i puno srece u nastavku gradnje

mirce

Uf, to ti je dobro pitanje.

Pošto pravim dva, oba sigurno neće biti isto ofarbana.

Jedan će biti 99% opet akro grupa, ali ovaj put avion od Dragana Zlokasa, a drugi, videćemo.

Ona vojna maskirna varijanta mi se ne dopada, a ako imate neki predlog, neku sliku, stavite je tu da vidimo.
Malo sam "googlao", no ne nadjoh ništa što mi se svidelo na prvi pogled...

Do farbanja ima još vremena...

(pijemo)

bjanko

Uvek se setim svog bivseg gazde kad je neko farbanje upitanju posto sam radio na farbanju i pripremi automobila najvise voli kad dodje auto bele boje za farbanje  jer po njemu se najmanje primete neke eventualne greske  u pripremi za farbanje mislim da je upravu.Mislim da je bela opcija dobra za model deluje i jos veci , manje upija suncanu svetlost. (pijemo)