Main Menu

Galeb G2

Started by mirce, July 24, 2011, 12:32:57 AM

Previous topic - Next topic

mirce

Hvala Preško za slike...

Varadero, razmišljao sam o dolasku u Osijek, ali kao što sam pričao i za odlazak u Crnu goru, problem je kombi koji je registrovan kao teretno vozilo, pa mora na terminal sa kamionima.

Mislim da će za iduću sezonu biti napravljen Jastreb J-21 (modifikovani Galeb G2 u jednosed).
Na tom modelu horizontalci će se skidati, a krilo će biti iz tri dela. Time će model moći da stane u auto, pa neću morati da ga nosim kombijem...

(pijemo)

varadero

Ako možete doći u Osijek , svakako dođite i s nekim manjim modelom, barem na druženje s ostalim modelarima, čobanac i koje piće.

mirce

Varadero, hvala na pozivu... Dogodine verovatno...

Lep provod na skupu...

(pijemo)

presko

Пошто си се лепо захвалио за слике, ево и филмић.

https://youtu.be/zJHlxmtoKeQ

mirce

He, he, koji video, k'o rijaliti šou...

Hvala Preško...

(pijemo)

bjanko

Mirce jel u planu jos neki let na 13 maju bas bih dosao da pogledam model  ()-()

mirce

Bjanko, na 13. Maju baš i nije, ali na Čeneju će ih sigurno biti do kraja sezone, možda već sada u nedelju.

Uvek imaš obaveštenja u temi skupovi ovde na Forumu ili na mojoj Facebook strani.
Bili smo i pre neki dan na Čeneju, ali baš kad smo stigli vreme se pokvarilo, počeo da duva jak vetar i pala je kiša... :sljus

(pijemo)

mirce

Gotovo... Za vikend Galeb "putuje" u Novi Sad na farbanje.

Gledam ovog Galeba od 1/4 skale ovako sastavljenog, al' je modelčina...
Ne mogu slike da dočaraju koliko je sve veliko. Šta da vam kažem, morao sam izvaditi pregradni zid u kombiju između kabine i tovarnog prostora da trup stane...

Jedva čekam da Goša "baci" svoju "čaroliju" u boji...

mirce

"Nitna" je prečnika 1,8 mm...  (fiu)

mirce

A što se tiče kombija, ko ne veruje...

Pazi ovo...

Ko bi rekao da je to isti model...

stevapn

Che che

Na youtube, tamo gde sam okacio video, neki lik se puno zainteresovao za Galeba.. Rekao mi da vam prenesem: "please tell him he is a fantastic designer*** and sure should produce a kit. I know his beautiful design would sell big time!!!!! thanks again, Gary"..

mirce

Hvala, napisao sam adresu sajta i maila, pa ćemo videti, možda se javi...

(pijemo)