Main Menu

Pink Stick 10e

Started by tibeteagle, August 09, 2011, 12:54:50 AM

Previous topic - Next topic

Gabor

Na radnom stolu mi se našao jedan kit od modela Pink Stick

Posle pregleda sam se odmah bacio na posao

Radovi su u toku, detalje neću objaviti, T.E. je sve detaljno objasnio...
Kad završim model, onda ću postaviti sliku...

tataBulik

Svaka čast Tibeteagle, model je super, a manual je najbolji koji sam gledao.
Sve je odrađeno u autentičnom Deutchland stilu, dobro, kvalitetno i precizno.

tibeteagle

Gabore odlično.Samo napred.  (thumb)
Tatabulik hvala!  (pijemo)

Gabor

Model je 95% završen, još treba da se ugradi elektronika i da se nalepe nalepnice, ali to tek posle nove godine sad već...

baboher

Gabore, kod tebe pola radionica ce biti popunjeno ovik Stickovima...
Barem imas rezervu ako slucajno naletis na zemlju.  ;D
(<--)
Učenik Vazduhoplovne Akademije u Beogradu. Zaljubjen u avione od kad znam za sebe

Gabor

Paaaaa, od četri combat modela nađe se i po koji višak, pa jedan lako može da završi u tvojoj floti...  (fiu)

baboher

Dobro, dobro. Dogovoreno a u svemu i ja sam planirao da jedan od mnogih kitova uskoro preleti kod mene.  :)aplauz
(<--)
Učenik Vazduhoplovne Akademije u Beogradu. Zaljubjen u avione od kad znam za sebe

tibeteagle

QuoteModel je 95% završen, još treba da se ugradi elektronika i da se nalepe nalepnice, ali to tek posle nove godine sad već...
Odlično izgleda !  :)aplauz

QuoteGabore, kod tebe pola radionica ce biti popunjeno sa ovim Stickovima...
Ima u drugoj polovini još mesta za Stikove, Pinkove...   mmmm

@baboher drago mi je da ćeš i ti da se uključiš u RC kombat.  (thumb) Bi ćeš u vazdušnoj borbi pre svih tvojih školskih kolega. Ako budeš tako "papren" i u letu kao tvoj avatar logo, onda će biti OK   :jaki:

Gabor

Posle duže pauze, Stick sam opet stavio na radni sto, tačnije na stalak da bih proverio CG

Juče sam ga izneo na Zalivno, da se malo oduva prašina sa njega, i možda što je važnije, da ga isprobam

Iako sam već leteo T.E.-ov Stick, opet sam se oduševio. Utisci su pozitivni. Iznenadio sam se potrošnji, jer posle 5 min. žestokog letenja, u bateriju 2S 1600mAh sam vratio 842mAh.
Slike i snimak imate ovde: http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,2646.msg61056.html#msg61056

An-2 colt

Evo malo slicica kako je kod mene teklo sklapanje modela!
25.08.2012. usledio je probni let.Model se vinuo u nebo bez ikakvih problema, cak ni trimovanje nije bilo potrebno!Leti mirno i stalozeno, ma predivno!Ostaje mi da vezbam za dane kada se budem susreo sa ostalim modelarima u kombatu!!!T.E. svaka cast i sve pohvale za model!!!

An-2 colt

(pijemo)

tibeteagle

An-2 colt sve pohvale i tebi  :)aplauz Sve si uradi kako treba.  Odlično si se setio da se stranice ne moraju farbati i da si setap postavio bez jedne stranice. Slike su odlične. Drago mi je da si zadovoljan. Leti ga što više.
()-()

tibeteagle

Sveža nova serija kita ovog modela je sada urađena sa malo ojačanja. Nosač motora je dupliran, stomak je malo podebljan, servoi sada imaju kruta ležišta i mogu se zašrafiti. Ono što sada nema u kitu to je pilot, žice za poluge i nije mašinski zaobljen kraj krila. Svako može da stavi profil neke maskote, pa i svoj na istom principu. Doneću nekoliko na susret na Bikova. Samo ovom priliko cena je svega 2000.- dinara. Imam i portebne delove koji se mogu pogledati ovde : http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,9906.0.html

SABURO

Samo da se pohvalim da sam od danas i ja vlasnik pink stick modela. T.E. hvala jos jednom, potrudicu se da poleti sto pre.

(pijemo)
Nikola | rcfly.in.rs

Gabor

Quote from: SABURO on September 22, 2012, 10:53:44 PM
Samo da se pohvalim da sam od danas i ja vlasnik pink stick modela. T.E. hvala jos jednom, potrudicu se da poleti sto pre.

(pijemo)

:big smile dobrodošao u klub rc pilota PINK modela... Ja sam već danas zalepio krilo, ulepio firewall i ufarbao unurtašnji deo, gde dolazi baterija, esc i prijemnik... u crno...  Slike o sastavljanju neću postaviti, samo kad ga skroz završim... Prvi bezec za žutu boju... Piću je pominjao nešto da će ga farbati u zeleno...   (work)