RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Robert N. Bečej

<< < (2/3) > >>

baboher:
E pa došlo je vreme da i ja predstavim svoj hangar.
Sada trenutno u mom hangaru ima 3 gotova modelai + jedan Pinkfire (spitfire) u izradi.
Moj prvi model bio je kineska jedrilica DG-1000. Njega sam kupio još početkom godine u Beogradu ali na žalost poleteo je tek u julu.

Model se jako lepo ponaša u vazduhu, ali moram priznati da je izrazito brz u odnosu na ostale jedrilice, tu prvenstveno mislim na Gaborovu jedrilcu koja je dosta sporija od njega ali je zabazvo leteti sa njim ( i ako jos nikad nisam leteo, samo posmatrao kako Gabor leti  ;D )
Kad je avion u vazduho ponaša se baš kao pravi scale model, i zbog toga dobija prelep pogled na model odozdo, evo i slika modella

(<--)

baboher:
Pošto ne mogu sve slike da obradim odjednom jer mi je slab internet a i u medjuvremenu ih slikam radim ovako pojedinačno, a još i farban spitfirea.
Sledeći moj avion iz hangara je MiG - 29 koji sam dobio na poklon od Gabora.

Ovo je prvi avion s kojim sam ja sam upravljai ali i onda je Gabor bio sve vreme iza mene. Avion se jako lepo ponaša u vazduhu, ali o tome detaljnije se može pročitati u odgovarajućem topicu.

baboher:
Konačno mogu da završim sa predstavljanjem svog hangara...
Sledeći moj model iz hangara je Edge 540, koju sam isto kao i prethodni model kupio od Gabora...

Ovim modelom još nisam leteo ali planira se da će poleteti na proleće, planiram uvežbavanje nekih manevara i uvžbavanje za neki komplikovaniju model.

baboher:
I konačno mogu da završim sa predstavljanjem sadašnjeg hangara...  :)aplauz :)aplauz :)aplauz :)aplauz  ;D
Poslednji avion u sadašnjoj floti je Pinkfire (Spitfire).
Avion je trenutno u fazi izgradnje, fale još neki delovi sa strane elektronike.

Imam dva ovakva kita, jedan sam ja "pravio" a jedan sam kupio od mog priljatelja Gabora.  (pijemo)
U stvari na putu je i treci kit, za svaki slučaj. Nikad se ne zna kad ću da isprobam zemlju... :big smile
 Uskoro stizu slike i gotovog aviona.
 (<--)

Gabor:
Modeli su ti sleteli u hangar, imaćeš i rezervni, bez brige. Samo ti vežbaj na simulatoru, taman da se i ti previkneš na MODE2 i posle možemo opet na livadu...  4e

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version