Extra 260 27% H9

Started by Gabor, September 27, 2011, 01:38:03 PM

Previous topic - Next topic

dimitri

Pozdrav Gabore,
   dobro si ovo  uradio,kutija motora  je sada jaka i kruta sto je jako bitno,tezina koju si dodao
   mislim da nije problematicna,mozda ces morati da upotrebis opciju servoa za ruder skroz pozadi
   a ne u sredini kao sto je sada,zbog tezista,no to  ces odluciti  kasnije kada budes nabavio servoe.
   Radovan.

Gabor

Ja sam ga ojačao, pa videću kad namontiram motor kolika će da bude vibracija mmmm  Za sad model ide nazad na zid, a sledeća stavka mi je svakako motor.

Gabor

Danas mi je stigao motor za model. Kako sam od početka planirao, uzeo sam DLE 55. Pored motora, stigao mi je i rezervoar, creva, ventil za gorivo, elisa, pumpa za gorivo i filter

Ovom prilikom još jednom se zahvaljujem deda Savi i Milošu za pomoć oko nabavke motora i delova  ()-()

Još mi fali dosta toga, ali polako mogu dalje da radim na modelu...

losmi

E neka je sa srecom i te dugo sluzi,a za pomoc nemoras zahvaljivati,uvek cemo se naci da pomognemo  ()-()

Gabor

dimitri

Odlican izbor motora,zelim da te dobro sluzi :).

Pozdrav od Radovana.

Gabor

Quote from: dimitri on January 16, 2012, 12:16:51 PM

Odlican izbor motora,zelim da te dobro sluzi :).

Pozdrav od Radovana.

Hvala lepo Radovane!

marko

Samo napred Gabore  (pijemo)
WARNING:intentional straight and level flight prohibited!

baboher

Deo po de, pa se sklopi model ceo...  :)aplauz
Samo ti nastavi dalje i kupuj delove pa se nadamo da ce ove godine i da poleti...
(<--)
Učenik Vazduhoplovne Akademije u Beogradu. Zaljubjen u avione od kad znam za sebe

Gabor

Quote from: marko on January 18, 2012, 02:24:27 PM
Samo napred Gabore  (pijemo)

Hvala Marko!

Quote from: baboher on January 18, 2012, 09:21:45 PM
Deo po de, pa se sklopi model ceo...  :)aplauz
Samo ti nastavi dalje i kupuj delove pa se nadamo da ce ove godine i da poleti...
(<--)

Polako, ali sigurno... Sve ću proveravati po više puta

Pre neki dan mi stigli servoi Sky Holic HDS-2288

http://www.servodatabase.com/servo/skyholic/hds-2288

Juče sam ih proverio, danas skidam sa zida model i ide na radni sto, polako krećem sa sastavljanjem...

zajo

Цестито Габоре, одличан избор  (pijemo)
Every model airplane starts in a box and end in a bag :) Ido Segev

marko

WARNING:intentional straight and level flight prohibited!

losmi

Samo napred !  :)aplauz

(pijemo)

Gabor

Danas sam pregledao sve što imam za model, pa da krenemo redom...

rezervoar, creva, ventil za punjenje goriva, ručna pumpa i filter za gorivo što ide u kantu

2 kom. display za baterije, 1 UBEC, drugi je već na putu, baterije LiPo 2S 3000mAh za servoe/prijemnik i 1600mAh za paljenje

Još se dvoumim, pa i tu bi dobro došla neka preporuka, da koji servo da stavim na gas?
Futaba S3003, Hitec HS311 ili Hitec HS-635HB