Mene po nadimku ovde verovatno slao ko zna, posto kao sto sam rekao piskaranje bas i ne volim. Posto si se tako lepo predstavio red je da se i ja tebi predstavim, Ja za Mak Zoltan, iz Vrsca, trenuitno imam T-rex 500, raptor 90 elektro, raptor 90 nitro i OktokopterXL.
Ne znam da li smo se upoznali negde, ako jesmo nemoj da se ljutis sto se ne secam, ja nekako lakse zapamtim ko koji auto vozi ili koje cipele nosi nego kako se zove i izgleda.
Poceo sam da letim RC helikoptere nesto pre Saleta, ali ja nisam tako detaljan kao on i ne vodim evidenciju koliko sati naleta, koliko lomova itd. imam.
Jedan od razloga sto se ovde ne javljam je ono sto si rekao da retko ko uopste leti malo ozbijnije, ali zato svi sve najbolje znaju, posto su negde culi, procitali ili najcesce neznanjem pogresno zakljucili.
Jako mi je jadno sto cim dam neki savet ili objasnjenje, momentalno mi se nakaci gomila onih koji to bolje znaju, a realno ne kapiraju o cemu pricam.
Ti si spomenuo Saleta i njegovog mini titana, ali to nije kineska kopija. Ne znam da li si video njegov setup i da li znas koliko je on puta nesto poboljsavao na njemu?
Kazes neka pocetnik proba kineza pa onda da kupi pravu masinu. Poenta i jeste u tome sto ce se kao prvo namuciti sa kinezom da to poleti kako treba a opet nece nikada leteti kao prava masina, pa ce ako ne odustane pre toga doci do zakljucka da mu treba bolji heli da bi normalno leteo.
I sta onda? Onda opet davanje para na boji helikopter, pa kad to sklopi shvati koliko sad ovaj bolje leti i kako je samo gubio vreme na stelovanje i krpljenje kineza, umesto da je to vreme proveo u ucenju letenja i napredovanju. Zar nije lakse odmah kupiti bolji heli?
Veruj mi da sam tu skolu prosao i znam o cemu pricam. Siguran sam da bih bar za koju klasu bio bolji da sam imao pravi model na vreme. Jednostavno, pogledaj nas sto redovno i malo bolje letimo, ima li ko kineza?
Da li si ti uopste video ikoga da malo bolje leti ili izadje na takmicenje a ima kineski helikopter?