Hram Hrista Spasitelja u Banjaluci

Started by darko, October 23, 2011, 06:28:50 PM

Previous topic - Next topic

milan_vranic

darko

Hvala Milane i Gizmo !
Snimak je mogao biti još bolji ali mi je kamera bila na manual postavkama koje baš nisu bile idealne ! Najbolji ugao za snimanje  nisam mogaoda koristim zbog sunca koje je udaralo u kameru jer sam prekasno dosao u BL ! A i citavo jutro je bilo bez daska vjetra i taman kada sam sve namjestio krenulo je da duva !
Jedva sam uspio da izvucem scenu zvonika od pocetka do kraja a da me ne odnese vjetar u stranu !

milan_vranic

Ma super izgleda u svakom slucaju. Jel si koristio neku post stabilizaciju? Kakav ti je video downlink, obzirom da gh1 (procitah d anjega koristis) nema output dok snima?

darko

Samo je ovaj prvi kadar stabilizovan a ovi drugi kadrovi nisu ! Koristim virtualdub deshaker i mercalli 2 ali nisam siguran koji sam koristio jer sam pokusavao stabilizovati i sa jednim i drugim i ne znam koji sam klip iskoristio ovdje !
Letio sam na osjecaj a imam downlink i kada ga koristim onda jos stavim gopro kameru iz koje koristim video out !

milan_vranic

mercalli je odlican, hvala na detaljnom odgovoru

Anakin

And this, ladies and gentlemen, is the very first Fokker airplane built in the world. The Dutch call it the mother Fokker.
â€" Custodian at the Aviodome aviation museum, Schiphol airport Amsterdam.

An old pilot is one who can remember when flying was dangerous and sex was safe.

tataBulik