RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Losi XXX-SCB/SCT 1/10 2WD

<< < (7/13) > >>

trijanglafly:
Magic hvala ti na posvećenom vremenu i detaljnom odgovoru (res), ovo će koristiti mnogima. Ostaje samo da krenemo u nabavku zupčanika.

Ono što mi nije baš najjasnije je kada se menja spur, jer sam video na LOSI-jevom sajtu da su postavljeni neki setup-ovi sa nekih staza (trka) gde  je spur sa manjim brojem zuba. Motori i njihovi podaci nisu navedeni mmmm.

Pošto si pomenuo i kvalitetne gume da li imaš informaciju da li će ih biti uskoro u srpskim prodavnicama, naravno po srpskim cenama??? Mislim da će se ove godine trošiti gume za SCT/SCB samo tako  :mhm

magic:
Nadam se da ce informacija koristiti mnogima.

Veliki zupcanik se menja kod finog podesvanja prenosa jer kod profi vozaca poenta je da prenos bude nastelovan tako da model postigne maks. brzinu na samom kraju pravca, mislim da se mi time ne moramo opterecivati.

Sto se guma tice mislim da je tu (za sada) slaba verovatnoca da ih bude kod nas. Ne znam, mozda Zajko ili RcSrbija nadju interes da uvezu neke gume. Jos je bolje da svi vozimo iste gume u ovoj kategoriji.

Ja sam vise puta do sada kacio sta sam porucivao sa Amain-a i kakva su mi iskustva. Mekse gume naravno bolje prijanjaju zato je za nase uslove svrsishodnije uzeti neke meduim u odgovarajucoj sari. Pro Line Bow Fighter M2 su nesto sto je recimo zanimljivo. Nazalost nisu jeftine ali bi trebalo i pristojno da traju.

poz

trijanglafly:
Šta više, posmatrano Pro-Line Racing program, i nisu toliko skupe.  (yay)

http://www.amainhobbies.com/index.php?cPath=1_26_2353_1252&n=RC-Cars-Trucks-Off-Road-Tires-Wheels-Short-Course-Tires&sort=dmd&filter_mfr=12

A i među retkima su koje imaju komentare uz to još i pozitivne. Tu mu dođu još i felnice i hexice i to bi bilo to ??? Koliko bi trebalo "PARA" guma da se nabavi za sezonu 2013, a da se ne vozi sa ćelavim gumama poslednja "trka" (druženje)???

Mislim da bi ovo trebalo da bude ozbiljna tema za razmišljanje našim lokalnim dobavljačima, obzirom koliko se SCT/SCB javilo za 1/10 druženje. (pijemo)

JOSO:
Dejane sto na stavljias neke slike i komentar od modela.

zajko:
Ima Zajko guma, ali Vam nisu interesantne i imam nesto od delova za losi 1/10 XXX-SCT-SCB...
Ali takodje ne vidim da nekog zanima.. sve to moze da bude brzo u Bgd, samo da nabavimo kupce  mmmm

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version