RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Staza za RC automobile

<< < (24/47) > >>

Bigneda:
 :big smile bolje nas sacekaj na tvojoj stazi pa deri ko musa jarca ;)

...a ovde si uvek dobrodosao  :)aplauz

Vox:
Pretis, pretis......., doci cemo i mi na visinske pripreme, pa ce da bude... :hehe

magic:
Vezano za sistem merenja vremena, Mylaps je neprikosnoven ali mu je takva i cena i mislim da je u ovom trenutku suludo i razmisljati o njemu, sem naravno ako se ne bi pojavio neki sponzor.

Malo sam citao o DirtChamp i resenje deluje sasvim prihvatljivo posto je osmisljeno i za vanjsku upotrebu! Nisam ekspert za elektroniku ali neki koji su testirali sistem kazu da radi po suncu, u prasini i u blatu!

Mislim da po ovom pitanju u ovoj fazi svi trebamo da budemo razumni.

poz

zajko:
Neko je ovde okacio link za ovaj robitronic LAP counter, ovo deluje kao prihvatljivo i po ceni i po radu, jeste IR, ali mu nije visoka cena ni uredjaja ni pojedinacnih transpordera... za pocetak NOT THAT BAD !
naravno i svakako mylap is THE BEST, ali.. (kush)

kao po dogovoru, ako se u subotu, ili petak popodne pojavi par po par ruku, nekoliko ljudi, mogla bi da se probije ona prava deonica ispod bine gde treba da bude PIT STOP... mehanizacija je tu traktor i plug i jos jedna masina kojoj ne znam ime, imamo i valjak (DURANGO, prazan preko 2 Tone, a ako sedne jos par ljudi eto 3 T)

magic:
Zajko, mi smo bili rekli da cemo doci u nedelju ranije nego inace kako bi smo pomogli. Ja nazalost nisam sutra i u subotu u BG tako da nikako ne mogu, sto ne znaci da ako je neko drugi voljan ne moze pomogne.

Slobodno pocni sa radovima, mi smo se medjusobno dogovorili, dolazicemo u Ivanu na voznju, ja verovatno dovodim celu familiju u nedelju! I naravno novac za clanarine donosimo ...

poz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version