RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Staza za RC automobile
zajko:
Veljko... jebo lovu trebaju nam glupi a jaki ()-() da prenesemo skelu....... pa ce Deda da povadi biljke i da preoore pravac i da iztanjira taj isti ptravac, a mi da lopatamo/nabacimo skakaonice pa DURANGOM da nabijemo zemlju. dogovoririo sam se da slicno uradimo i sa krivimanama sa kontra nagibom, da se ne prevrcemo, da smanjimo prevrtace, da napravimo krivinu sa pozitivnim nagibom, Deda poore, pa tanjira, pa sa onom drobilicom, pa mi lopatom pa opet valjamo DURANGOM ili traktorom... ali nam treba crtez/ plan !! (mazi) (har)
problem je da dovucemo dorbilicu saki put, kad nam treba !
(work) (pijemo)
magic:
Zajko, staza je ova
svaka kocka je 4x4 metra. Ja sam skokove napravio tako da prate trenutnu konfiguraciju terena. Drugi i treci skok na glavnom pravcu su gde su sada tuje, kreni odatle i sve ce biti jasno. Donji levi i gornji desni cosak su ostali isti kao sto je vec sada. Smer voznje je u smeru kazaljke na satu.
Ja cu nas organizovati da u nedelju dodjemo ranije i premestimo skelu. Cujemo se sutra.
poz
matovic:
Ja krecem malo pre 10h kod Zajka... Veljko dolazi oko 11h, a ostali? Jel stoji dogovor od pre par dana?
()-()
duke:
ja sam tu najkasnije do 12h
magic:
da, da dogovor stoji. skupice se drustvo. poziv svima za voznju.
poz
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version