RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Staza za RC automobile

<< < (45/47) > >>

zajko:
Spremam, spremam... Trebalo bi za weekend valjak, da sve potabana i pistu i stazu od nedelje kad zavrsimo pripreme kluba (restoran) da se bacimo na mikro stazu, trebalo bi za 10 dana , recimo da bude gotova..
Proslogodisnja staza ce da se potabana, uklone dve skakaonice, koje su izgleda bile na losem mestu, da se potsisa trava, skela da se prefarba , ukljuci struje, obelezi staza i to je to... manje vise...
a mikro bi trebala da se napravi kao sto sam dao crtez, betonska, premazana epoxy smolama i da se malo ukrasi, po uzoru na zeleznicke makete ... recimo ...

i bice ECX Boost u rentu na recimo 10-20 minuta, da ljudi probaju.. recimo ili klinci da ganjaju... posto od ovih nasih automobilista vajde nema !! mmmm :)aplauz :)aplauz :)aplauz

matovic:

--- Quote from: zajko on April 18, 2013, 11:25:35 PM ---Spremam, spremam... Trebalo bi za weekend valjak, da sve potabana i pistu i stazu od nedelje kad zavrsimo pripreme kluba (restoran) da se bacimo na mikro stazu, trebalo bi za 10 dana , recimo da bude gotova..
Proslogodisnja staza ce da se potabana, uklone dve skakaonice, koje su izgleda bile na losem mestu, da se potsisa trava, skela da se prefarba , ukljuci struje, obelezi staza i to je to... manje vise...
a mikro bi trebala da se napravi kao sto sam dao crtez, betonska, premazana epoxy smolama i da se malo ukrasi, po uzoru na zeleznicke makete ... recimo ...

i bice ECX Boost u rentu na recimo 10-20 minuta, da ljudi probaju.. recimo ili klinci da ganjaju... posto od ovih nasih automobilista vajde nema !! mmmm :)aplauz :)aplauz :)aplauz

--- End quote ---

Zajko kako teku radovi? :) Je li prosao valjak mozda?  (work)

Da planiramo neko okupljanje uskoro?

(pijemo)

vladasimon:
Ima li sta novo u vezi staze? Ja sam nacuo da se pravi profi staza ali ne znam detalje  :big smile

n.artur:
Ja koliko sam upoznat, ta prica je bila aktuelna pre 3-4 meseca, sada to niko vise i ne pominje.
Stvarno ne znam sta se desava ...

todor:
Tresla se gora rodio se mis..... :)aplauz :big smile

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version