RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Staza za RC automobile

<< < (10/47) > >>

duke:

--- Quote from: Bigneda on January 29, 2012, 06:35:06 PM ---Koja su to kriticna mesta koja traze kanap ?

Toplu vodu moramo izmisliti ako nam treba :) a treba nam da bi poboljasili postojecu stazu ;)

Sto se tice toga da nema gde da se vozi nije tacno i par nas OZBILJNIH koji se ovim hobijem bave godinama uvek smo imali gde da vozimo samo je trebalo da se svi skupimo ;)
E sad kad nas je mnogo vise a tek od ovog leta, vreme je i za PRAVU stazu. Problem je trenutno SAMO u lokaciji odnosno parcetu zemljista, sve ostalo je spremno :)

Potrebe za kasicom i prikupljanjem za sada nema, obzirom da ovaj sport dosta kosta a stare kajle imaju i po dvocifren broj modela izdatak za stazu je najmanji problem ;)

I da ozbiljnije od ovoga tesko da ima, osim ako nam neko ne pokloni plac u centru ;)

--- End quote ---
Pa nista onda , znaci sve je spremno ... samo par prevrtaca i resen problem , ali ja sam skapirao iz postova da je bezveze ulagati u Galovicu ,da se trazi nova staza (vec pola godine cak je i zamrla ta prica) ,a nove staze nema ,status quo

magic:
Razmisljao sam dosta i odavno na ovu temu. I nazalost mislim da sa trakom tipa ona za vodod/struja/radioaktivno/radovi nema srece, jer bilo da je polozena po zemlji bilo da sluzi kao ograda zategnuta izmedju guma. Ili ce model da prodje kroz nju i pocepa je a ako je i polozena po zemlji onda ce tockovi da je pocepaju samo tako kada predju preko, a tek Kristijan sta bi joj uradio  (___)  :hehe.

Ja sam uverenja da cemo ipak naci nekog razumnog da nas ugosti, a onda plasticno crevo i to je to.

poz

Bigneda:
Prica je zamrla mozda na forumu ali se van njega radi na tome ;) lako je pricati i nalaziti zamerke, aj malo konstruktivnog i nadjite LOKACIJU !

Sto se trake tice to je da bi se nove kolege lakse orijentisale na stazi a i starima nece da skodi, problem sa otvorenom stazom je taj sto dok neko ne nauci kako ide i kuda da vozi mnogo se puta desi da vozi u kontra smeru i tamo gde ne bi smeo a tada nastaju teske havarije (i skupe) bespotrebno !
Kod ozbiljen staze te ivice su obavezne i dosta doprinose smanjenju havarija :)

kristijanbgd:
Odavno sam pomenuo 20 ari u Velikoj Mostanici.Znam da je dalje od galovice i da nije na terazijama ali ..

Bigneda:
Nismo zaboravili ali trazimo ako je moguce nesto blize ;) ako ne eto nas kod tebe na njivi ! ...samo jos da je pronadjemo  :_D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version