RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Staza za RC automobile

<< < (17/47) > >>

magic:
Vec sam najavio da necu dozvoliti da topik da preraste u Staza u Maloj Ivanci tako da sam pobrisao sve ono sto je pretilo da se upravo to desi.

Prethodne nedelje smo se direktno ovde na forumu dogovarali da kolektivno odemo u Ivancu, cak je bilo dato i vreme i mesto okupljanja za zajednicki transport, ko hoce moze da nadje i da procita.

U medjuvremenu se "delegacija" jos malo konsultovala i zato i jesmo odlucili da dodjemo do Ivance u malo vecem broju da vidimo kako bi sve to uopste izgledalo.

Kako sada stoje stvari verovatno cemo to i uraditi, a sta ce biti posle toga videcemo, zavisi od puno faktora.

poz

vlada.bgw:
Jel ima uopste neko lopatu i grabulje od vas ovde sa foruma ?  lol     

Ako imate onda eto alata za stazu ...

Samo pricate , niko nista da preduzme ... Galovica je fina staza , samo treba povaditi kamenje na krivini do puta , malo uravnati ...
Ne secam se da je neko sa gorepomenutim alatima ikad radio oko staze ;)

(pijemo)

duke:
Problem nije u tome... Mnogo je ljudi ,nema gde da se stane i raspakuje oprema,auti jure tik iza ledja,ja bi i klinca da povedem nebih mogao trenutka da se opustim i koncentrisem na voznju...

vlada.bgw:

--- Quote from: duke on April 13, 2012, 04:57:44 PM ---Problem nije u tome... Mnogo je ljudi ,nema gde da se stane i raspakuje oprema,auti jure tik iza ledja,ja bi i klinca da povedem nebih mogao trenutka da se opustim i koncentrisem na voznju...

--- End quote ---

To je istina , ali za sada nema bolje varijante , da je u gradu ili bar na ivici ...

magic:

--- Quote from: duke on April 13, 2012, 04:57:44 PM ---Problem nije u tome... Mnogo je ljudi ,nema gde da se stane i raspakuje oprema,auti jure tik iza ledja,ja bi i klinca da povedem nebih mogao trenutka da se opustim i koncentrisem na voznju...

--- End quote ---

Sa ovim se u potpunosti slazem. Ja kada povedem mog klinca sam u jezivom stresu da se nesto ne desi. On ima apsolutnu zabranu da samo i pogleda u pravcu asfalta ali sa decom nikada nisi miran.

Problem na Galovici je postala i prasina tako da cemo po pitanju staze sigurno nesto ove godine uraditi.

poz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version