RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI

Пројекат М 1022

<< < (27/133) > >>

Sava:
Ja sam sa velikom pažnjom ispratio gradnju ovog prelepog modela, Šteta je što se mi kojima je i bilo sve ovo napisano nismo malo više angažovali oko praćenja celog projekta. Preža je stvarno maestralno objasnio ceo postupak od samog projektovanja do crtanja i izrade modela. Neke stvari, priznajem i sam sam naučio prateći stvaranje ovog modela, iako imam bogato iskustvo u izradi modela. Posebno mi se svidela kombinacija balze i kompozita. Vidim da je autor ovladao ovom tehnikom.
Nije lako napraviti model od delova iz kutija, a kamoli upustiti se u ovako ozbiljan projekat.
Kapa dole, majstore.

:)aplauz  (res)

presko:
Захваљујем се обојици. на коментарима.
Саво, да ти одговорим да се пост доста прати, али, како си и ти констатовао прилично пасивно. Због велике гледаности, “photobucket” ми је већ други пут блокирао фотографије иако радим на три “акаунта”. Људи ми се доста јављају на мејл, са разноразним питањима, мада би то могли у оквиру поста,

saxpg:
Sto se licno mene tice uzivam u svakoj reci i fotografiji ponaosob. Inace je sve tako lijepo objasnjeno da ljudi jednostavno nemaju pitanja, a smajlici i pozdravi bi samo pokvarili ovako lijep topik. To sve ce doci na kraju, kada gotov model bude pozirao za jedan fotoseshn  :)

Veliki pozdrav!

presko:
Saša, pozdrav i tebi. Mogu ti reći da jedva čekam da ovo privedem kraju. Nadam se uskoro.

presko:
Чак и велики мајстори могу да погреше.
Капотаж мотора са једне стране ...

... и са друге стране.

Боја је, у току фарбања, процурила.
Међутим, када су у питању дво компонентне акрилне и полиуретанске фарбе, ово није никакав проблем. Само моло више посла.

Започео сам поправку.
Прво пажљиво брушењем брусним папиром градације 150.

Затим водополирним 240 на суво.

И на крају водополирним 400 на мокро.

Ствар је сређена.

Санирана су још нека ситна оштећења, настала у току рада.

Модел је спреман за завршно фарбање.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version