RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
Пројекат М 1022
presko:
Следећи на реду је био задњи део трупа
И овде сам, уз помоћ скалпера и шмиргле, уклонио вишак поломљених делова.
Искористио сам спој бочних уздужника да на том месту заменим, поломљене, предње делове.
http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,8600.msg53845.html#msg53845
Такође сам пети оквир припремио за доградњу доњег модификованог дела.
Ово нагло нагло захлађење као и скраћење дана ми не иде у прилог, бар док не завршим прљав део посла.
И док поподне одрадим део посла на тераси увече седам за рачунар и завршавам други део посла.
Тако је завршена рачунарска припрема за ласерско сечење потребних, поломљених делова.
sloba_b:
Presko zamolio bih te da nas izvestis nakon laserskog secenja koliko je vremena laseru trebalo da sve isece. To je neka njihova obracunska jedinica. I da, kojih je dimenzija i od kog materijala ta ploca na kojoj su slozeni delovi.
Pozdrav i srecan rad
dejan_ts:
U bre Presko ala si ga omastiljao za medalju,svaka cast na poduhvatu resturacije modela i svaka cast na strpljenu kompletnog rada , (res)
U pocetku sam pomislio da od ovoga vise nema vajde ali kad sam sagledao malo bolje vala i ja bih ga restourirao ili ti okrpio
Mene ceka dvokrilac znan kao debeli da ga sredim al i dalje je na cekanju ,bice jednog dana
Uspesne radove ti zelim i da ga opet vines u nebo i da uzivas
Vedro
presko:
Стигла је тополова шпер плоча и одмах је припремљена за сечење.
bjanko:
Presko gde ste kupili topolov sper da li je 3 ili 4 mm hvala na info i srecan nastavak na starom projektu
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version