RC MODELI AVIONA - SUS > AKROBATSKI MODELI
Пројекат М 1022
presko:
На реду је завршавање планкирања кореног дела крила. Планк сам на лицу места изкројио и одмах залепио белим лепком.
На крају је корени део крила изгледао овако.
Овде су биле потребне мале поправке гитом.
Корени део крила је потребно ојачати јер крило у овој зони прима највећи момент савијања у току лета. Осим тога за овај део се крило држи приликом монтаже на труп, а и придржава приликом стартовања мотора и слично.
Пошто сам завршио са планкирањем, узео сам да залепим терминезон. Терминезон је раније био урађен (о томе сам писао у http://rcfly4um.org/index.php?topic=1515.msg8363#msg8363) , сад сам га упасовао.
Терминезон сам, за крило, залепио епокси смолом згуснутом аеросилом. Терминезон нисам хтео да лепим петоминутним епокси лепком, плашећи се да нећу имати довољно времена да га коректно поставим. Гушћу смолу сам користио због разлике у дебљини планка и самог терминезона, да би попунио ову разлику. На неколико места, терминезон сам тачкасто залепио супер лепком, да га држи у позицији док се смола не осуши.
Крило је сада остављено да се смола осуши.
presko:
Остало је још да урадим капе на ребрима, односно на оном делу ребара који нису планкирани. Капе служе да ојачају ребра и да повећају контактну површину за лепљење пресвлаке. Капе сам направио од исте балзе од које сам урадио планк крила и то ширине 5mm.
Дужину капа сам одмеравао на лицу места.
Лепио сам их супер лепком.
Оивичио сам и отвор сервоа да би поклопац имао правоугаони облик.
Овим је десна половина крила била готова. Поново на вагу.
Маса десне половине крила, у овој фази, је била нешто мања од 190gr.
Још једна провера споја крило-труп.
presko:
На реду је израда леве половине крила. С обзиром да је све ово већ рађено, биће то рутински посао и, очекујем, урађен за краће време. Прикупио сам потребне делове за почетак радова. Поред њих сам, испред себе, ставио и десну половину крила. Ставио сам је да гледам у њу, док почињем да слажем леву, да случајно не погрешим и не направим две исте половине. За сваки случај.
Једна међу провера. Све је у реду, идемо даље.
И то је то, крило је готово.
presko:
Још на самом почетку пројекта сам одлучио да крилца правим од пуне балзе. На почетку теме сам рекао да је аеро профил крила променљив дуж размаха. С обзиром на ову чињеницу и профил крилаца је променљив дуж њиховог размаха, па ми је ово мало искомпликовало израду. Морао сам да припремим детаљне цртеже за израду.
Максимална дебљина крилца је износила 16mm. С обзиром да сам имао балзу дебљине 8mm, морао сам да лепим два блока. Да не би било пуно отпада, блокове сам направио степенасте.
Кад се лепак осушио, започео сам обраду крилаца, једно па друго.
Прво грубо, скалпером.
Потом моделарским рендетом.
И на крају брусним папиром, прво грубим па онда финим.
После контуре, обрадио сам нападну ивицу крилца.
Онда исто и са другим крилцем.
presko:
На реду је уградња шарки. На крилу, то јест на зиду задње рамењаче, су већ, ласером, просечени отвори за шарке.
Одмерио сам позицију и на крилцу.
Онда сам почео да бушим рупе за шарке. На жалост немам алат за ово па сам радио на мало тежи начин. Прво сам ручном бушилицом избушио крајеве рупе.
Онда сам, лагано, скалпером исекао ивице рупе до дубине шарки.
И на крају сам ишчепркао сувишан материјал.
Шарка је ушла на своје месту. У случају да је рупа тесна мало се прошири финим брусним папиром.
Ово сам, нормално, поновио за све шарке.
Крилце сам монтирао за крило (без лепљење) и пажљиво, финим брусним папиром на “T” лењиру, дотерао контуру крила. Због оваквих корекција контуре, планк се ради од, за нијансу, дебље балзе.
Сад када је контура била дотерана, остао је да се обради крај крилца. Прво тестерицом, па грубим, па финим брусним папиром.
Крилце сам ставио на вагу и она је показала 20 грама.
Све ово сам поновио и са другим крилцем.
Крилца су била готова.
Гледајући брдо пиљевине и прашине који су остали иза њих, узимајући у обзир да сам, у току рада, сваки час морао нешто да мерим и контролишем, дошао сам до закључка да сам погрешио што сам крилца правио од пуне балзе.
Значи, следећи пут на крилу сличних димензија и геометријских карактеристика, крилца ће обавезно бити конструктивна.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version