Main Menu

Zanimljive stvari na netu

Started by magic, December 14, 2011, 05:59:15 PM

Previous topic - Next topic

magic

U, ponuda je vrhunska, jos ako neko ima rodbinu u Nemackoj. Jeftinije od ovoga ne moze!

poz
Veljko

alpha

Jel ovaj losi kompletan sa motorom ili roler? mmmm

matovic

Quote from: alpha on February 24, 2012, 07:35:46 PM
Jel ovaj losi kompletan sa motorom ili roler? mmmm

RR znaci Race Roller znaci Roller znaci munze konza  :big smile

()-()

magic

Za ovaj ti fali sve, motor, servoi. Da stvar bude kako valja znaci jos jedno 300E + da dodje do Srbije. Ja sam isti takav porucio u DMT i idem po njega naredne nedelje.

poz
Veljko

pericamitic

matovic

http://www.ebay.de/itm/Mugen-Seiki-1-8-GP-4WD-MBX-6T-M-Spec-Wettbewerbs-Truggy-/190650826618?clk_rvr_id=322925572549

Jel proizvodi neko jeftiniju elektro konverziju za Mugen MBX6T? Nasao sam samo original mugen i tekno ali obe po $130  mmmm

Bigneda

najeftinije ima Ansmann :) i realno za te pare su OK

matovic

Nadjoh i Monster RC konverziju za 65 eur.... merkam ga da vidim na koliko ce da ode :)

Bigneda

sman

Bigneda

Cisto informativo, Mugenovi Truggy modeli se nisu proslavili kao Buggy klasa. Prvo nisu bili konkurentni sa lezanjem a drugo i bitnije imali su problema sa trapovima, pogotovo prednjim (viljuske, glavcine-kugle)...

Tako da ako planiras da ga bacis na struju ne bih ti savetovao taj model, bolje juri nesto sto vec imas zbog kompatibilnosti delova. ;)

magic

Samo da potvrdim i ja ovo sto je napisao Bigneda vezano za Mugen, po pitanju njihovog prednjeg vesanja i to narocito na tragiju. Na bagiju i moze da prodje po pitanju robustnosti ali kod tragija izgleda imaju problema i ima dosta lomova, barem tako pise po forumima.

Ali zato kada je lezanje u pitanju onda je njihov bagi stvarno vrhunska sprava i pitao sam neke ljude da mi uporede Losi8 sa MBX6 i odgovor je da su podjenako brzi ali da Mugen mnogo vise prasta i da moze da se vozi agresivnije dok Losi zahteva apsolutnu preciznost da bi bio brz.

poz
Veljko