RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Pozdrav iz Nisa

<< < (9/12) > >>

Nitronen:
Eee pozdrav Viper!

Letim povremeno u 102 (nikako da se odviknem). Sto se mene tice ja sam za da se organizuje neko vidjanje i dokrajcivanje modela :)

Kakav si joy nabavio? Svake veceri je neko na HL pa svrati da vidimo jesi li zaboravio borbene manevre ;)

Viper:
Uzeo sam Cyborg FLY 5, nije los mada sam ispao iz forme.
Svracao sam skoro na HL, al mislim da mi je falio neki patch. Moram da ih poskidam i instaliram pa cu da se pojavim i glumim malo glinenog goluba:)

Ne sekiraj se za letenje, ce bude:) Ne verujem da cu skoro na "livadu", sto zbog ove ladnoce i snega, sto zbog posla, a i spremam neki quadcopter, ali kad se budemo organizovali pusticu poruku pa ti dodji do Leskovca ako mozes. I ponesi masinu naravno:)

Nitronen:
Moze, javi na PM ako ti treba neka pomoc za patcheve itd. ;)

Nitronen:
Posto mi je cesna dovoljno ulupana, mislim da nece skoditi da isprobam skije na njoj. Pa sam skockao brzinsku varijantu od stirodura. Malo sam se presao posto ova folija i ne kliza bas najbolje, ali ako zatreba tu je svinjska mast ;)

Dimenzije su 28x5cm, nadam se da nece mnogo da potonu.

Ostalo je da odradim "vezove" pa cemo videti. Koliko sam skontao, kod aviona sa triciklom je bitno da se prednja slobodno pusti vise prema napred i da malo vise podigne nos. Da bi se manje zabadala u sneg.

Nitronen:
Evo kako pasuju na licu mesta ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version