RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Sklapanje Hexakoptera - Problem
marko:
--- Quote from: vpilic on February 05, 2012, 12:36:20 PM ---
Verujem da si se ranije javio na ovom forumu sigurno bi dobio savete od iskusnih clanova kako da za mnogo manje para dobijes opremu istog kvaliteta ili sa druge strane za iste pare mnogo bolju letelicu...
--- End quote ---
microcopter.de nije neki china shit. ;namig covek je hteo vrhunski kvalitet i to je i dobio.
M. ()-()
vpilic:
Marko 80% nas leti modele i koristi robu iz Chine, ima dosta robe iz Chine koja za male pare pruza odlican kvalitet.
Futaba, Robbe, Graupner ko moze sebi da priusti nema potrebe da razmislja o Chini..
Danko koje si Robbe motore dobio uz kit?
Pozz..
nedbojsa:
@marko Ne bi da spamujem. Mikrokopter.de je svakako klasa za sebe. No s'obziom na problem na koji je naišao danko ne deluje baš kao vrhunski kavlitet! Mislim imaš u ponudi tri modela i na jedanom modelu ne možeš da napraviš da se gađaju rupe na nosačima i rupe na motoru. Za 2k € treba da bude sve tip top, a ne da moraš da budžiš zar ne?
danko:
@nedbojsa:
Nije bio problem u mikrokopteru već u meni :) Kada sam zarotirao motor za 90 stepeni, sve je leglo na svoje mesto..
@vpilic:
Uz kit sam dobio ROXXY BL-MOTOR 2827-35
Evo i par fotki od danas. Kompletirao sam ožičenje, ostalo mi je još samo da nađem konektor za telemetriju da mi ne visi ovako, i da to spakujem unutra, i da kompletiram kalibraciju kompasa + propelere... Ne znam samo da li odmah sada na početku da mu stavljam i NaviCTRL+GPS ili da ostavim ovako da se malo uvežbam prvo..
vidoja:
druze proveri malo te lemove jer ovo izgleda kao sa motikom da si lemio :)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version