RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI

TOP GUN 2012

<< < (9/15) > >>

brainstorm:

mirce:
Pozdrav svima, evo samo da vam se javim, evo me kod Stiva u Bob's Hobby Center-u.

Kao sto znate Top Gun se zavrsio juce, bilo je mnogo lepo, i fenomenalno sam se proveo.
Pun sam utisaka, a i prica, vredelo je doci i biti deo ove manifestacije...

Video koji je postavio Bane je Corser koji je leteo Dino, a pravili su ga Garry i Brian Prince. Dino je zavrsio na drugom mestu u svojoj klasi. To je prilicno veliki uspeh jer su Garry i Brian prvi put ucestvovali.

Dino je fenomenalan lik, vrhinski pilot i bez njega sigurno rezultat ne bi bio ovako dobar. Inace model je veoma kompleksan i skoro svaki dan se nesto "cackalo" i doterivalo na modelu. pisacu o sve mu detaljnije kad se vrati i budem postavio i slike...

Evo link koji sam nasao o Top Gun-u, ima dosta slika...  http://www.rcuniverse.com/forum/m_11067287/mpage_1/key_/tm.htm

Danas (posto je sad ovde oko 6 uvece) sam bio u BVM-u (Bob Violet Model) i imao sam priliku da vidim celu firmu, od show room-a, do proizvodnih pogona. Modeli od BVM-a su vrhunske klase, jeste da nisu jeftini, ali kvalitet je na najvisem nivou.

Sve u svemu, eto samo da vam se javim, ako sve bude bilo OK, stizem u cetvrtak pa, se cujemo i vidimo tada...

Pozdrav svima

Mirce

disljenko:
Evo nam ga Mirce i u drustvu Dina koji je vlasnik Meister-scale.....

mirce:
Ehej, ja jos nisam ni posao odavde, a vi vec imate slike...
Jeste, eto mene sa Dinom i njegovom verenicom. Mogu vam reci da sam sa njima i ostatkom tog drustva provodio najvise vremena. Svi su neverovatno ljubazni i bas sam uzivao...
Sa njima sam bio za istim stolom i na banketu koji Frank organizuje subotom uvece.

Toliko toga sam video i doziveo da nema sanse ni da se svega setim, ali par interesantnih pricica su da su recimo, Garry i Bryan, ljudi koji su pravili Corsera, poreklom iz Jugoslavije. Njihovi deda i baba su dosli u USA iz Slovenije. Cak ni njih dvojica nisu bili sigurni iz kog mesta, pa su zvali tamo nekog rodjaka sa kojim sam pricao telefonom i ispostavilo se da su dosli iz okoline Ljubljane...

Na malopre spomenutom banketu sedeo sam pored vlasnika Corsera, a pored njega je bio jedan stariji covek koji je bio sudija na Top Gun-u. Pitao me je koje modele imam i pravim i kazem mu da sam pre par godina "vukao" sa sobom plasticni trup za Zirolijevog Hellcat-a (sad je cika Duletov). Ispostavilo se da je on lio te trupove...

Ima jos mnogo toga... Poseta ovakvoj manifestaciji je neverovatno iskustvo. Ove godine cak nisam toliko slikao i snimao, mnogo sam vise vremena provodio u razgovorima sa modelarima.
Naravno, znate vi mene, sa mnogima sam se salio, Aliju i Gream Mearsu sam jos u cetvrtak rekao kako imam "viziju" da ce pobediti, sto se na kraju pokazalo kao tacno... Al smo se smejali...

Inace ove postove koje danas pisem, pisem iz Stevovog Hobby shop-a, gde sam trenutno.
Steve me je pozvao da posle Top Guna budem gost kod njega i Julie i eto zadnja dva dana spavam kod njih u kuci...

Sada je ovde 4 i 15 popodne, jos malo i zatvaraju radnju, a sutra ujutro krecem nazad.

Cujemo se, pozdrav

Mirce

disljenko:
Pozdrav Mirce i tebi, lepo nam putuj nazad i jedva cekam da delic toga sto si doziveo preneses nama kroz neku pricu. Sve najbolje i vidimo se !!! Pozzz Steva od svih nas :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version